Cătălin Măruță a mai avut încă o invitată de seamă în cadrul podcast-ului său de pe YouTube și anume pe Lora. Vedeta a venit plină de energie și cu zâmbetul pe buze, dar a ajuns să discute despre anumite subiecte mult mai mai serioase decât s-ar fi așteptat printre care se află și cel legat de momentul în care l-a cunoscut pe Ionuț Ghenu.

Lora, despre începuturile relației

Când au început să vorbească prima dată, artista se afla într-o situație delicată, în care a susținut peste 130 de concerte. Toate problemele personale pe care ea și actualul ei iubit le aveau pe atunci i-au făcut să vorbească. El era într-o relație, dar nu îi mergea chiar atât de bine, iar cântăreața privind lucrurile din exterior a reușit să vadă nedreptățile din viața lui și, cumva, să îl aducă pe drumul cel bun.

„Când am început să vorbim mai mult, Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era ”, a dezvăluit Lora, în podcast-ul lui Măruță.

Multă lume a acuzat-o, în 2014, că i-ar fi furat iubitul Doiniței Oancea, despre care mulți credeau că era prietena ei. Vedeta a mărturisit că nici acum, când se văd pe la evenimente, nu își vorbesc. Cel mai important lucru pentru ea este faptul că se înțelege de minune cu Ionuț Ghenu și că niciunul dintre ei nu pune mare preț pe ceea ce s-a întâmplat în trecut.

„ Eu nu aveam cum să mă apăr. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem. E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva. Nu, ea nu a fost prietena mea. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea târziu, când deja răul a fost făcut. Eu atunci eram divorţată. Într-adevăr, e o chestie acolo, care încă mă deranjează. Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate, că oamenii se întâlnesc, se înţeleg, se despart, o iau de la capăt cu alte persoane şi că asta este fix treaba lor. Oamenii trebuie să înţeleagă că cine plânge primul, are dreptate. Dacă plângi la televizor şi plângi primul, ai dreptate. Am o relație senzațională cu Ionuț. Nimic nu se construiește pe înșelătorie ”, a mai zis ea.

Citeste si:
De necrezut! Ce a putut spune Doinița Oancea despre Daniela Crudu....
De necrezut! Ce a putut spune...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.