Culiță Sterp și Daniela Iliescu au dat o petrecere de zile mari în cinstea fiului lor. Botezul lui Milan Sterp a fost unul foarte reușit, iar cei doi au scos din buzunar sume mari de bani, pentru ca totul să iasă ca la carte. La creștinarea micuțului au luat parte membrii familiei, prietenii celor doi, dar și o parte dintre foștii concurenți de la Survivor România.

Jador a lămurit pe toată lumea

Unii dintre ei, însă, nu i-au onorat cu prezența pe cei doi îndrăgostiți. Unul dintre cei care nu a fost prezent este chiar Jador, unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Culiță Sterp, iar oamenii au început să se întrebe care a fost adevăratul motiv al absenței tale. Având în vedere toate zvonurile care au apărut pe internet, în ultimele zile, Jador a simțit nevoia sa vină cu o serie de explicații.

Sursa foto (c) Jador/Facebook

Manelistul a ținut să precizeze că a primit invitația și că ar fi mers cu mare drag, doar că a avut concert și nu a putut lipsi. Artistul muncește destul de mult și nu și-a permis să rateze acel eveniment, având în vedere că are cântări din ce în ce mai rar, din cauza restricțiilor impuse de autorități. Pur și simplu, nu a putut anula acel concert, după ce le-a promis oamenilor respectivi că va merge.

„Am văzut foarte multe bârfe că de ce nu s-a dus Jador la Culiță la botez, că nu-l suporta Culiță… nu e adevărat! Culiță m-a invitat, eu m-aș fi dus cu drag, doar ca eu joi am cântat. Noi suntem cântăreți, noi cu asta ne ocupam. Tot timpul muncesc. N-am fost pentru că am avut treaba și o treaba programată, n-am cum să anulez un eveniment pentru că asta ar însemna … nu e vorba de bani, că i-aș fi dat înapoi dublu, doar ca e omenia mea, n-am cum să nu mă duc la eveniment, când am promis că mă duc”, a mărturisit Jador, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.