Telespectatorii au avut un mare șoc, în momentul în care au aflat că Otniela Sandu nu mai face parte din proiectul ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurenta își dorea, cel mai probabil, să ajungă cât mai departe în competiție, dar un lucru extrem de important a împiedicat-o să dea tot ce are ea mai bun. În ultimul timp, actrița începuse să se descurce, lua steluțe, iar în ultima gală în care a participat a reușit să impresioneze pe toată lumea cu momentul ei.

De ce a plecat Otniela de la Bravo, ai stil

În ultimul timp, actrița începuse să se descurce, lua steluțe, iar în ultima gală în care a participat a reușit să impresioneze pe toată lumea cu momentul ei. A obținut, de asemenea, note mari din partea celor trei jurați și părea motivată, în ciuda discuțiilor pe care le avea cu unele dintre colegele sale.

În ceea ce privește plecarea din concurs, Ilinca Vandici a fost cea care le-a dat trista veste oamenilor de acasă, juraților, dar și concurentelor care au rămas mască. Din câte a zis prezentatoarea emisiunii de la Kanal D, Otniela Sandu se confruntă cu o serie de probleme de sănărate care, din nefericire, nu sunt atât de ușoare. Fanii vedetei au fost foarte dezamăgiți de trista veste pe care au primit-o și speră ca, în viitorul apropiat, blondina să le dea mai multe detalii despre starea sa.

Sursa foto (c): Otniela/Instagram

”Are probleme de sănătate, a fost o veste neașteptată pentru noi toți și din păcate, din cauza acestei vești, trebuie să vă anunț că din acest moment, Otniela nu mai este concurentă în cadrul show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Îi dorim multă, multă sănătate Otnielei, să ne urmărească cu mare drag de acolo, de acasă”, a spus Ilinca Vandici, în cadrul emisiunii Bravo, ai stil.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.