Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil l-au botezat pe micuțul lor, la doar o lună după ce acesta a venit pe lume. Proaspeții părinții au ales ca pe fiul lor să îl cheme Luca Tiago, după lungi căutări ale numelui perfect. A fost o zi plină de emoții pentru ambele vedete care, la un moment, și-au stăpânit cu greu lacrimile.

Primele imagini de la botez

Evenimentul s-a desfășurat în mare secret, dar niciunul dintre ei nu s-a putut abține să nu anunțe pe Instagram ce zi importantă a fost cea de ieri. Cel mai greu moment pentru proaspăta mămică a fost cel în care bebelușul a fost scunfundat în apă, pentru că a stat cu sufletul la gură și a sperat ca totul să meargă bine.

Sursa foto (c) Gabriela Prisăcariu/Instagram

„Hai ca ne-a iesit bine😍😂”, a scris fericita mămică, pe contul ei oficial de Instagram.

Părinții lui Luca Tiago sunt foarte mândri de minunea pe care au adus-o pe lume și deși evenimentul a avut loc într-un cadrul restrâns, aceștia au postat imagini frumoase pe rețelele sociale. Atât Gabriela Prisăcariu, cât și Dani Oțil au avut grijă ca botezul fiului lor să fie unul pe care cei prezenți să nu îl uite prea curând.

Sursa foto (c): Dani Otil/Instagram

„Ce tablou frumos❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️să vă fie sănătos 💝💖”, „Ooo doamne, sa va trăiască 😍😍😍”, „Doamne, câtă emoție și fericire emană chipul tău.Iti doresc multă sănătate și fericire,să te bucuri din plin de aceste clipe....❤️❤️❤️❤️❤️”, „O zi minunată și de neuitat,felicitări!🌹🎈♥️✋”, „Bravooo ești un tată exemplu ❤️❤️❤️❤️”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2021 - 08 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.