Eliza și Cosmin Natanticu au devenit cunoscuți, odată cu participarea lor la emisiunea Asia Express, deși cei doi au o carieră în spate de lungă durată, dar și o poveste de iubire cum rar întâlnim în zilele noastre. Concurenții de la Asia Express s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani de zile, prin intermediul unei prietene. La început niciunul dintre aceștia nu a avut curaj să facă primul pas și deși s-au plăcut de când s-au văzut, au stat timp de două săptămâni fără să schimbe o vorbă. 

Cosmin și Eliza, probleme în relație

Eliza Natanticu și-a făcut curaj și i-a scris actualului ei soț pe Facebook, au vorbit o vreme, iar mai apoi au avut prima lor întâlnire. Și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar de atunci sunt de nedespărțit, se înțeleg de minune și se susțin la orice pas. Deși lucrurile par a fi simple între ei, foarte puțini au idee că au existat și momente de cumpănă în viața lor, în care erau la un pas de despărțire.

Totul a început, când Cosmin Natanticu s-a întors dintr-o competiție, iar partenera lui de viață a observat că s-a schimbat enorm; parcă nu mai era cel de care se îndrăgostise și lângă care își dorea să își întemeieze o familie frumoasă. Toate aceste tensiuni au durat aproximativ o lună, iar când Eliza a decis că a venit vremea să pună stop, el a primit un semn divin și a realizat că nu o poate pierde, așa că a luptat pentru iubirea vieții lui.

Sursa foto (c): Asia Express/Facebook

”Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam. Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect. Trebuie să lași de la tine, trebuie să vrei, să lași de la tine ca lucrurile să funcționeze”, a declarat Eliza Natanticu, la Xtra Night Show.

Toate acele momente au trecut, acum sunt extrem de fericiți și au plecat împreună în Asia Express, unde au parte de momente unice și unde sunt de părere că au trecut cu brio încă un test important din căsnicia lor.

”A durat cam o lună momentul de cumpănă. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat 2-3 palme lui Cosmin că uite o pierzi pe domnișoara asta”, a mai povestit concurenta de la Asia Express.

Citeste si:
Oana Roman, planuri după separarea de Marius Elisei. Ce sfat i-a...
Oana Roman, planuri după...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.