Oana Zăvoranu îi cunoaște foarte bine pe Anamaria Prodan și pe Laurențiu Reghecampf, cei care la momentul actual se află în plin proces de divorț. Vedeta și-a început seria de videoclipuri de pe YouTube într-un mare fel și a vorbit despre cele mai interesante subiecte ale momentului, printre care s-a aflat și separarea cuplu Prodan-Reghe. 

Oana Zăvoranu știe tot

Partenera de viață a lui Alex Ashraf are foarte multe informații despre acest divorț, dar a fost foarte, foarte rezervată în declarații, pe motiv că îi respectă enorm, dar nu a vrut să își mintă urmăritorii că nu știe nimic despre situația creată. „Querida” a vrut să fie clar pentru toată lumea că nu va vorbi niciodată, în public, despre problemele lor.

„N-am să fiu ipocrită să spun că nu știu despre ce este vorba. N-am să spun treaba asta. Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte. (…) Dintr-un respect pentru cel ce a fost odată cuplul Anamaria și Laurențiu, am să o spun doar în emisiunea mea: Nu am să vorbesc niciodată despre problemele celor doi!', a transmis Oana Zăvoranu pe YouTube.

Din punctul ei de vedere, ceea ce se întâmplă acum între ei este grav și foarte greu, așa că nu are de gând să se bage în viețile oamenilor. Nu îi stă în caracter să procedeze în felul acesta și nu va face nici acum o excepție. Le este, într-un fel sau altul recunoscătoare și nu va face niciun fel de dezvăluire, deși fanii ei așteaptă cu sufletul la gură ca acest lucru să se întâmple.

„Eu, dacă mănânc o dată la masa unor oameni, și mie Laurențiu mi-a pus o dată să mănânc, eram la ei la Snagov, consider că nu am de ce să mă bag într-o chestiune atât de dureroasă, murdară, grea, gravă. Repet, știu tot. Dar nu cred că m-ați văzut vreodată băgându-mă în familiile altora și comentând divorțuri. Nu mă interesează treaba asta. Știu totul cu lux de amănunte. Mai departe, cine are dreptul să vorbească despre treaba asta sunt Anamaria, Laurențiu, fiicele ei, fiul lor și băiatul lui Laurențiu din prima căsătorie. Le doresc foarte multă sănătate și putere de a merge mai departe ambilor”, a adăugat vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2021 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.