Nu mai este un secret faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, iar la momentul actual toată lumea vorbește despre separarea lor. Unul dintre prietenii lor comuni este Cătălin Botezatu, cel care recent și-a dat și el cu părerea despre divorțul anului, reușind să scoată în evidență un aspect extrem de important. 

Botezatu: Viața e scurtă

Bote a fost surprind de nenumărate ori în compania cuplului care s-a destrămat recent, au petrecut foarte mult timp împreună, iar vestea divorțului l-a lăsat chiar și pe el mască. Fostul jurat de la Bravo, ai stil este de părere că indiferent de ce s-ar fi întâmplat între ei, Anamaria Prodan trebuie să se bucure la maximum de viața pe care o are.

Mai mult de atât, celebrul designer o consideră pe impresară o femeie frumoasă, deșteaptă și crede că nu duce lipsă de admiratori în viața ei. Din păcate, oricât de puternică ar fi ca femeie nu poate cotrola fiecare acțiune și nici nu poate ține oamenii alături de ea cu forța, dar prietenul ei are mare încredere că atât ea, cât și fostul ei partner își vor găsi echilibrul și vor depăși acest moment greu.

"Asta este viața. Anamaria este o femeie deșteaptă. Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat. Amândoi sunt extraordinari și îmi sunt prieteni. Cu siguranță își vor găsi echilibrul și vor depăși. Dacă sunt sentimente e greu, dacă iubești este greu să depășești momentul atât de ușor, dar asta este. Când nu mai e iubire, trebuie să acceptăm înfrângerea. E greu, știu, mi s-a întâmplat și mie. Dar viața e frumoasă și trebuie să ne gândim mereu că e scurtă și trebuie trăită la maxim.", a declarat Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.