Ioana Filimon a dat-o în bară cu ținuta pe care a purtat-o în ediția anterioară a emisiunii Bravo, ai stil, iar toate discuțiile au pornit de la perechea de sandale pe care a ales-o. Concurenta a reușit să îi surprindă pe Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și lui Tibi Clenci, dar nu și când a venit vorba de încălțăminte. 

Ioana Filimon a dat greș

Tensiunea în cadrul emisiunii de la Kanal D este mult mai mare, deoarece clasamentul steluțelor s-a resetat, iar săptămâna aceasta, vedetele sunt nevoite să dea tot ceea ce au ele mai bun, pentru a demonstra că merită să se claseze pe primele locuri. Seara trecută, Ioana Filimon a fost foarte dezamăgită că nu a primit toate cele trei steluțe, deși avea mare încredere în ținuta ei.

"De ce alegi tu, Filimon, niște sandale urâte? De ce, măi Filimon, ți-ai pus tu alea la gât, lănțăurile alea aurii, care nu au niciun Dumnezeu? Adică nu-i nicio bogăție stilistică, sunt doar niște intenții de accesorizare. Compleul ăla urâțel, dar o flatează. Sandalele sunt de aruncat.", i-a transmis Maurice Munteanu.

Tibi Clenci este extrem de sincer în ceea ce le privește pe concurentele de la Bravo, ai stil, indiferent de cât de simpatice i s-ar părea acestea sau cât de bună ar fi energia lor. Astfel că nu a putut să o laude pe Ioana Filimon pentru ținuta pe care a adus-o în platou, pentru că din punctul său de vedere era o ținută potrivită pentru a merge la birou.

„Îmi place foarte mult energia ta, îmi place acel compleu, dar aceeași greșeală, ceva foarte des întâlnit, e ca și cum te-ai duce la birou”, i-a zis Tibi Clenci frumoasei concurente.

„La birou? Așa?”, a venit imediat replica ei.

„Da, de ce nu? Spune-mi tu, de ce nu?”, i-a mai zis Tibi Clenci.

„Dacă ai un șef tânăr. Dacă te duci și ai un șef nu scapi.... de acolo.", a adăugat Ioana Filimon.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.