Zarug a reușit să le atragă atenția fanilor emisiunii Asia Express, iar mulți au ajuns să se întrebe dacă este fată sau băiat. Fostul concurent al competiției de la Antena 1 nu s-a putut abține să nu comenteze acest aspect și să le răspundă oamenilor în stilul lui caracteristic.

Reacția lui, aplaudată de fani

Zarug are mii de fani care îl apreciază și care îi trimit mesaje de încurajare, dar asta nu înseamnă cu nu se găsesc și câțiva oameni care să îl critice și care îi transmită gânduri negative. Recent, un internaut l-a întrebat dacă este fată sau băiat, momentul în care prietenul lui Lorelei Bratu a luat foc și a transmis că în primul și în primul rând, este un om. În plus, i-a reproșat persoanei respective că întrebarea pe care i-a adresat-o nu este nici originală, nici drăguță.

”Am răspuns ca unui copil când sare calul: «Aș zice ca sunt OM în primul rând. Cred că nu te-ai gândit la asta și că nu e tocmai o întrebare drăguță și nici originală.» Și scrie dracu asta înapoi «Nu că știi… că… nu voiam să… oricum esh blanao te urmăresc la teve » M-a bușit râsul ce repede a capitulat, pentru că, de fapt, omul uitase că stă de vorbă cu alt om. Și-a amintit și el repede că, privite din altă perspectivă, «dilemele» lui legate de mine nu erau deloc importante. Dacă vrem să ne placem, ne placem oricum. PUNCT! Să nu uităm că absolut oricare dintre noi este o problemă pentru celălalt”, a spus Zarug, pe Instagram.

Fanii i-a apreciat reacția și nu s-au putut abține să nu îi transmită multe, multe mesaje de încurajare. Deși au părăsit seara trecută emisiunea Asia Expres, Zarug și Lorelei Bratu nu regretă nimic, ba chiar se bucură că au avut parte de această experiență, că s-au făcut plăcuți de oameni și că au trăit momente de vis, pe care sigur nu le vor mai trăi niciodată în viața lor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.