Lidia Buble și-a dorit enorm să participe la emisiunea Asia Express alături de frumoasa ei soră, Estera. Cele două formează o echipă foarte puternică, de care ceilalți se tem, oricât de mult ar nega acest lucru în anumite momente. Cei mai mulți dintre ei vor ca surorile Buble să fie eliminate din concurs și profită de fiecare moment pentru a le pune în dificultate, exact așa cum s-a întâmplat și ediția de seara trecută a emisiunii de la Antena 1. 

Lidia Buble, mesaj îngrijorător pe Instagram

Primind o mulțime de voturi pentru a intra în cursa pentru ultima șansă de la rivalii lor din concurs, Estera și Lidia Buble au avut parte de cea mai zi grea din Asia Express, iar cântăreața a vorbit despre clipele cumplite prin care a trecut. I s-a părut imposibil să strângă 25 de oameni care să stea minute în șir alături de ele, pentru a duce la bun sfârșit proba, dar i s-a părut și mai greu să care 200 de kilograme de vase într-un cărucior fără margini, pe un drum în pantă.

Avea momente în care simțea că va ceda, dar nu s-a dat bătută, pentru că știa că dacă ele vor pierde acest joc, vor pleca sigur acasă și în mod clar era ultimul lucru pe care și-l doreau. Au tras din greu și au reușit să ajungă primele la Irina Fodor. Mai mult de atât, odată ajunsă în România, Lidia Buble a mers la medic, a făcut un consult și a aflat că s-a ales cu o hernie de disc.

„Pentru mine, a fost cea mai grea zi din @asiaexpressromania de până acum.
Să strângi 25 de oameni care să stea după tine 2 ore ca să faci o probă? Cum a fost? Nu greu, FOOOOOARTE GREU🤦‍♀️ aproape IM-PO-SI-BIL😳 Cum a fost să cărăm 200 kg de vase pe un cărucior fără margini și pe un drum în pantă? Am simțit că se rupe mijlocul meu și brațele simțeam cum se desprind ușor din umeri🥺 iar când am ajuns în România, după un consult la medic, am aflat că m-am ales și cu o frumoasă HERNIE DE DISC🤦‍♀️ Cum a fost să facem toate probele astea știind că piatra este ♦️ și astăzi sigur cineva pleacă acasă?
K.O! COȘMAR! MUUULT STRES ȘI OBOSEALĂ PSIHICĂ🤦‍♀️”,
a dezvăluit Lidia Buble, pe contul ei de Instagram.

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

La finalul mesajului pe care l-a transmis în mediul online, artista a ținut să îi mulțumească Esterei, fără de care nu ar fi reușit să ducă la bun sfârșit proba respectivă. Îi este recunoscătoare pentru faptul că a suportat-o și pentru că a ținut-o de mână, când avea cea mai mare nevoie de acest lucru.

„AȘA CĂ DA, AM MERITAT DIN PLIN SĂ AJUNGEAM PRIMELE LA IRINA, SĂ AVEM UN BILET ASIGURAT CĂTRE GEORGIA👭❤️ @estera.buble ție vreau să-ți MULȚUMESC că m-ai suportat și că m-ai ținut strâns de mână🥺❤️👭🙏 TE IUBESC CUM NICI NU TE GÂNDEȘTI!”, a mai transmis concurenta de la Asia Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.