Lidia Buble nu s-a făcut remarcată doar pentru talentul ei înăscut, ci și prin intermediul felului în care arată. Artista are un trup de invidiat și face eforturi considerabile pentru a se menține mereu în formă. Silueta sa i-a fost de mare ajutor și în Asia Express, mai ales când venea vorba de autostop, deoarece reușea să oprească foarte ușor mașinile, iar cu putearea ei de convingere reușea să îi facă pe șoferi să le ducă pe ea, dar și pe Estera la destinație. 

Lidia Buble a trăit un șoc

Colegii lor de la Asia Express le văd pe cele două surori ca pe o amenințare, pentru că formează o echipă puternică și au demonstrat acest lucru ori de câte ori au avut ocazia să o facă. Astfel că echipele riavale le-a votat pe Lidia și pe Estera să intre în cursa pe ultima șansă, care de altfel a fost cea mai grea de până acum din toate punctele de vedere. Concurentele au ajuns pe primul loc, le-au dat peste nas celor care le-au votat și au promis că se vor răzbuna pe ei cu prima ocazie.

Cu toate acestea, cea mai grea probă pe care blondina a fost nevoită să o treacă a fost cea a cântarului. Lidia Buble a avut un șoc, în momentul în care s-a urcat pe cântar și a realizat cât de mult a luat în greutate. Se pare că a ajuns să pună mai bine de 5 kilograme pe ea, din cauza faptului că în Turcia a mâncat destul de mult. Sora ei a încercat să o liniștească, explicându-i că sigur nu s-a îngrășat atât de mult, dar cel mai probabil a zis acest lucru doar pentru a o face să lupte mai departe și să nu pună accentul pe un lucru irelevant pentru situația în care se aflau.

''Nuu! Nu cred! Și m-am urcat pe cântar și am văzut cât am pus pe mine de când am venit în Turcia. Mie mi s-a făcut rău. M-am îngrășat 5 kilograme. Leșin! Doamne ferește, 58,4 kilograme în plus. Este enorm! Mănănc foarte mult de când am venit în Turcia, cerșesesc încontinuu'', a declarat Lidia Buble, la Asia Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.