Ultima etapă din Turcia a venit la pachet cu probe care, inițial, păreau imposibil de dus la bun sfârșit în cursa pentru ultima șansă, unde au intrat Lidia și Estera Buble, Francesco și Patrizia Paglieri, dar și Zarug cu Lorelei Bratu. Primele două echipe au dat tot ceea ce au avut ele mai bun pentru a ajunge primele la Irina Fodor, în timp ce ultima dintre el a cedat atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic.

Zarug, primele declarații după eliminare

Concurenții știau încă de la început că va avea loc o eliminare, deoarece prezentatoarea i-a avertizat încă de la începutul etapei că diamantul era roșu, ceea ce însemna că în mod clar cineva va pleacă acasă și numai șase echipe vor avea ocazia să meargă în Georgia. Din nefericire pentru ei și pentru fanii lor, cei care au fost eliminați au fost Zarug și Lorelei. Cei doi nici nu s-au mai chinuit să termine proba.

Zarug nu regretă nicio clipă faptul că a decis să participe la Asia Express și este conștient de faptul că nu va mai trăi niciodată o asemenea experiență. S-a bucurat de fiecare moment petrecut în compania prietenei și coechipierei sale, Lorelei Bratu, iar cea mai mare mulțumire pe care o are este că a decis să meargă în Asia Express, în ciuda tuturor fricilor pe care le avea.

''A fost exact ce promitea, ideea nu e că eu nu pot duce experiența aceasta Asia Express, ideea este că una este să o duci și alta este să faci performanță din ea. N-am să mai trăiesc niciodată așa ceva. N-aș da nimic înapoi. Mulțumesc, Asia Express! Nu regret nicio secundă faptul că am decis într-un final în ciuda tuturor fricilor mele să vin aici și să le explorez și să la înving'', a declarat Zarug, după eliminare.

Ceilalți concurenți nu s-au putut abține să nu își dea cu părerea despre situația creată și unora dintre el li s-a părut o lipsă de respect modul în care au procedat Zarug și Lorelei Bratu. Lui Cosmin Natanticu, de exemplu, i-a părut extrem de rău faptul că au fost eliminați Shit și Connect-R, care deși nu se descurcau atât de bine, își doreau să rămână în concurs.

Citeste si:
Cătălin Bordea, glume pe seama Liviei. Regretă sau nu că și-a...
Cătălin Bordea, glume pe...

"Zarug și Lorelei au rămas într-o pantă. Și-au cam băgat picioarele în ele de probe, și-au cam băgat picioarele în el de concurs.", a zis Cuza.

Sursa foto (c): Asia Express/YouTube

"Mi se pare lipsă de respect pentru ceilalți concurenți. Au plecat Connect-R și Shift care își doreau să rămână.", a mărturisit și Cosmin Natanticu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.