Creșterea numărului de infectări cu COVID-19 este un motiv de îngrijorare și pentru vedetele noastre care au fost responsabile și care au decis să se vaccineze. Deși unii și-ar dori să fie indiferenți într-o asemenea situație, simt că nu este cazul să stea cu mâinile în sân, având în vedere că milioane de români refuză să se vaccineze, iar tot mai mulți își pierd viața de la o zi la alta.

Dani Oțil trage un semnal de alarmă

La momentul actual, țara noastră trece printr-o perioadă, iar mulți sunt de părere că doar vaccinul anti-COVID ne mai poate salva. Același lucru îl crede și Dani Oțil, prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Acesta a răbufnit pe social media și le-a transmis oamenilor care refuză să se imunizeze un mesaj foarte, foarte dur.

„Se uitau urât la noi în Europa că suntem HOȚI. Acu se uită și mai urât că suntem HOȚI BOLNAVI cam PROȘTI”, a transmis Dani Oțil, pe Instagram.

Asta nu este tot! Partenerul de viață al Gabrielei Prisăcariu a mai spus că vrea ca toți cei care au vorbit urât despre sistem și au spus nu vaccinări, să fie verificați pe social media, pentru a se analiza postările în care au transmis mesaje împotriva vaccinării. Și-ar dori să se întâmple lucrul acesta, când oamenii se îmbolnăvesc și cer ajutorul medicilor, conștienți fiind că nu mai au nicio șansă.

„Tata a ridicat tonul la mine prima oară în atâția ani că nu-l lăsăm să își vadă albinele. El e în zona de risc. A și plâns la telefon de supărare. Noi nu vorbim de lucruri de genul la emisiune, dar uite ce se întâmplă. Aș vrea ca atunci când ajunge SMURD-ul la un caz să ceară și postările de pe Facebook și să spună: ‘Ah, ne pare rău’, pentru că unii nu cred până în ultima clipă. Nu vorbim oricum de vaccinare, că ne sparg ăștia roțile de la mașină…”, a spus Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.