Sissoko Sidia, unul dintre cei mai speciali participanți la show-ul culinar, MasterChef, a decedat din cauza afecțiunilor virusului Covid. Bărbatul a fost găsit fără suflare în propria locuință.

Fostul concurent MasterChef a murit din cauza COVID-19

Sissoko se afla sub supravegherea medicului de familie după ce a fost depistat pozitiv la virusul COVID-19. Bărbatul a fost găsit mort, în această dimineață, în locuința sa din sectorul 3 al Capitalei.

Sissoko Sidia a participat în primul sezon al show-ului culinar MasterChef unde a cucerit chefii de fiecare dată și a demonstrat că este un bucătar adevărat. După participarea la Masterchef, concurentul a reuşit să-şi împlinească unul dintre cele mai arzătoare vise, acela de a obține diploma de bucătar.

Ulterior, a organizat cursuri pentru bucătari, în Sinaia, unde și-a împărțit experiența și secretele din bucătărie cu amatori ai acestui domeniu.

Situația COVID-19 la moment în România

Amintim că, miercuri, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.503.422 de cazuri de infectare cu coronavirus (COVID – 19), dintre care 6.369 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.275.351 de pacienți au fost declarați vindecați.

Retail jobs

În ultimele 24 de ore au fost raportate de către INSP 423 de decese, dintre care 390 de persoane erau nevaccinate și 33 vaccinate. Cei 33 de pacienți decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 50 și 80 de ani. 32 dintre pacienții decedați vaccinați prezentau comorbidități, iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.