Sebastian Chitoșcă traversează una dintre cele mai grele perioade din viața sa, din ultimii 7 ani. Fostul concurent de la Survivor România a fost părăsit de frumoasa lui soție, la doar câteva luni după ce acesta s-a întors din Republica Dominicană. În live-uri de pe social media și în videoclipurile lui de pe YouTube, cei doi păreau extrem de fericiți și nu dădeau semne că ar putea ajunge la divorț.

Sebastian Chitoșcă a luat foc

Câteva zile la rând, fostul fotbalist părea tot mai abătut, iar fanii lui din mediul online au insistat să afle chiar de la el ce anume i s-a întâmplat, de fapt. La un moment dat, Sebastian Chitoșcă nu a mai rezistat și, cu ochii în lacrimi, le-a mărturisit internauților că el și Alexandra nu mai formează un cuplu. Chitoșcă a mers chiar și într-un platou de emisiune, unde a adus în discuție atât momentele frumoase pe care le-au trăit împreună, cât și pe cele în care situate la polul opus, în care a simțit că frumoasa lor poveste de iubire va ajunge la final.

Cum era de așteptat, oamenii au început să își dea cu părerea, deoarece el nu fusese destul de clar în ceea ce privește motivul separării lor. Unii dintre ei i-au transmis în comentarii, că femeia s-ar fi cuplat cu Zanni și de aceea s-a ajuns în acest punct, moment în care Sebi s-a enervat la culme și a făcut câteva afirmații dure, jignindu-i pe cei care și-au permis să spună un asemenea lucru.

”Bă, proști sunteți unii! Exact cu Zanni s-a f$%^* nevastă-mea! Proștilor!”, a spus Sebastian Chitoșcă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.