Fiul Patriziei Paglieri, Francesco de la Asia Express, este, de cele mai multe ori, un tânăr calm, care își vede de treaba lui concurs. El nu a deranjat pe nimeni și a preferat să nu interacționeze prea mult cu ceilalți concurenți, dar seara trecută a răbufnit din cauza unui gest din partea echipei Zarug și Lorelei Bratu, în timp ce se chinuiau să oprească o mașină, care avea să îi ducă la destinație. 

Răbdarea lui Francesco a ajuns la limită

Francesco și Patrizia Paglieri au ajuns destul de departe în concurs și a mai rămas un singur pas până a depăși această etapă și a ajunge în Georgia. Deși își doresc enorm să nu plece acasă, cei doi nu au prea mare noroc în drumul lor către destinația finală unde îi așteaptă Iriina Fodor, cel puțin în ceea ce privește autostopul.

Seara trecută, la austostop se mai aflau doar ei și Zarug cu Lorelei Bratu, distanța dintre echipe fiind una extrem de mică. La un moment dat, cei doi simpatici le-au furat mașina pe care Francy o oprise și în care își pusese toate speranțele că îi va duce la destinație, dar nu a fost deloc așa. În clipa aceea, concurentul s-a așezat pe marginea drumului și a început să înjure ca la ușa cortului și adresându-i cuvinte dure lui Zarug.

”Gândul meu în momentul ăla era doar răzbunarea. Asta ar fi singurul lucru care m-ar face mai bine. Am țipat la destin, l-aș fi omorât dacă era lângă mine. Mi s-a părut incredibil, nu cred că i s-a întâmplat nimănui ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat tânărul, vizibil enervat de întreaga situație.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.