Zarug și Lorelei Bratu au obținut din partea colegilor lor cele mai mari punctaje în jocul de popularitate. Singura echipă care le-a acordat 0 puncte a fost cea formată din Adriana Trandafir și Maria Speranța, pe fondul discuțiilor aprinse pe care le-au avut în trecut. Simpaticii concurenți și-au propus să se distreze ca și cum ar fi într-o vacanță și să se bucure de fiecare moment, motiv pentru care și alți concurenți au fost deranjați. 

Zarug, cuvinte dure la adresa lui Natanticu

Toți cei care urmăresc emisiunea de la Antena 1 știu că Eliza și Cosmin Natanticu sunt un cuplu puternic, iar în cadrul competiției au demonstrat că formează o echipă setată pe ideea de a câștiga de fiecare dată. În ediția de seara trecută, cei doi au trecut în viteză pe lângă Zarug și coechipiera sa, Lorelei Bratu, în ideea în care au dorit cu orice preț să îi depășească și să fie cu un pas înaintea lor.

În momentul respectiv, Zarug s-a enervat la culme și i-a adresat lui Cosmin Natanticu o serie de cuvinte dure, sub privirile curioase ale telespectatorilor. Comendiantul a trecut în viteză, iar Zarug a declarat că era pe punctul de a-l lovi și că fiind foarte disperat să ajungă pe primul loc, uită de cel mai important lucru și anume să fie om cu toată lumea.

”Erai să mă dai jos. Felicitări, fă! E ziua ta și vrei să mă omori pe mine?! Îmi închei mie ziua ca să o celebrezi pe a ta? Du-te dracu de nebun ce ești! Îmi venea să îi crăp capul. Ar fi călcat și pe Bambi, uitându-se cu ochii mari la ei, numai ca să ajungă la steag”, a declarat Zarug, la Asia Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.