Un lucru este clar pentru toată lumea - între Anamaria Prodan și tatăl copiilor ei, Laurențiu Reghecampf, nu mai există nicio cale de împăcare. Impresara s-a resemnat și a înțeles că fostul ei partener de viață nu își mai dorește să formeze un cuplu cu ea, deși vedeta a tras cu dinții de relația lor și și-a dorit ca totul să fie bine, până în ultimul moment. După zile întregi în care a vorbit foarte frumos despre bărbatul care până nu demult făcea parte din viața ei, ea a ieșit în față cu o serie de declarații dureroase. 

Anamaria Prodan, declarații cu lacrimi în ochi

Laurențiu Reghecampf nu mai face parte din viața impresarei, iar ea s-a obișnuit cu ideea și îi respectă decizia pe care a luat-o, deși nu este de acord cu acest lucru. Mai mult de atât, Anamaria Prodan a mărturisit cu mâna pe inimă că l-a iertat pe tatăl copiilor ei, pentru toată mocirla în care a băgat-o pe ea și pe familia sa. Divorțul dintre ei este unul inevitabil, iar ea aflat că se va întâmpla acest lucru în trafic, de la un polițist care văzuse declarațiile date de fostul partener.

Anamaria Prodan este convinsă că nu mai există loc de împăcare între ei, pentru că el și-a trădat copiii și familia. Mai mult de atât, a dat și câteva declarații despre partaj și a dat de înțeles că îi lasă lui toată averea, pentru că ea nu se bazează pe banii din fotbal și nici nu are nevoie de un bărbat de care să depindă. A dat, în felul acesta, dovadă de faptul că este o femeie puternică pe care nici măcar un divorț nu o poate dărâma.

”Nu am făcut partajul nici prima dată când am divorțat. Nu mă interesează. Credeți că Reghecampf ne-ar lăsa vreodată pe străzi? Reghecampf este fără pereche. Bine că au de cine să vorbească și ce subiecte să aibă. Eu nu am nevoie de niciun bărbat să îmi facă avere. Eu mi-am făcut singură. O să-i las lui toată averea. Mi-am învățat fetele să nu depindă niciodată de un bărbat. Niciuna nu ar trage cu dinții de vreun bărbat”, a declarat Anamaria Prodan, pentru prosport.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.