Emisiunea Asia Express se află, la momentul actual, în topul preferințelor românilor. Milioane de oameni stau seară de seară în fața televizoarelor, pentru a vedea prin ce locuri mai merg sau la ce probe sunt supuse echipele lor preferate. În prezent, au mai rămas în concurs doar șapte echipe, iar tensiunea este din ce în ce mai mare, deoarece au ajuns pe ultima sută de metri în Turcia, iar în următoarea etapă vor intra doar șase dintre cele rămase. 

Lidia Buble a oferit un răspuns neașteptat

Lidia Buble și sora ei, Estera, fac și ele parte din sezonul 4 al emiunii de la Antena 1 și au demonstrat că sunt două persoane competitive care luptă cu toate armele, indiferent de miza probelor respective. Recent, cântăreața a acceptat invitația băieților de la Noaptea Târziu de a face parte din proiectul lor, Asia mai Târziu, unde din nefericire a mers fără sora sa. Cuza și Emi i-au adresat rivalei lor din concurs tot felul de întrebări delicate, la care ea a răspuns fără nicio ezitare.

Cei doi concurenți s-au întrebat dacă Lidia Buble ar fi acceptat vreodată să participe la acest show, în cazul în care nu ar fi fost televizat. Artista nu doar că ar fi participat în aces caz, dar ar fi mers pe Drumul Împăraților și dacă nu ar fi primit niciun leu. De ce? Ei bine, pentru că a fost ocazia perfectă de a petrece mai mult timp de calitate în compania Esterei, sora sa.

”Sunt cea mai bucuroasă că am mers. Am 11 frați, dar cu Esti am cea mai mare chimie. Cu ea am o legătură foarte strânsă. Uneori ne sunăm și dacă se simte ea rău, mă simt și eu. Chiar dacă stăm la distanță foarte mare, ni se potrivesc versurile <>>. Principalul motiv pentru care am acceptat să vin în Asia... a fost singurul moment în care am putut să mai petrec timp cu sora mea. Ea e căsătorită, are copii, are iubit, e plecată. M-aș fi dus și dacă nu primeam bani și nu era televizat”, a fost răspunsul oferit de Lidia Buble.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.