Lidia Buble a decis să facă parte din emisiunea Asia Express alături de sora sa, Estera Buble, de care este foarte apropiată și alături de care și-a dorit să petreacă tot mai mult timp, acest show fiind ocazia perfectă. Rrecent, frumoasa concurentă a fost invitata băieților de la Noaptea Târziu în cadrul emisiunii lor de pe YouTube, Asia mai Târziu, iar ea nici nu a apucat să ajungă bine că a și fost luată la întrebări de către Emi și Cuza. 

Lidia Buble nu a avut chimie cu ele

Cântăreața a reușit să demonstreze atât în viața reală, cât și în cadrul emisiunii de la Antena 1 că este o femeie sinceră, care spune lucrurile pe față fără să îi pese dacă este sau nu judecată mai târziu pentru afirmațiile sale. Știind acest lucru despre ea, Emi și Cuza au vrut să afle care este echipa de la Asia Express pe care nu a suportat-o deloc, iar concurenta nu s-a putut abține să nu spună adevărul, menționând încă de la început că este foarte simplu de ghicit pe cine nu a avut la suflet.

Se pare că Lidia Buble nu a avut deloc chimie cu echipa formată din Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța. La început, nu avea nimic de împărțit cu tânăra, ba chiar îi era dragă, dar și-a schimbat opinia despre ea din cauza faptului că a făcut echipă cu mama sa, care de cele mai multe ori era foarte, foarte rea cu ceilalți. Mai mult de atât, a menționat că nu ar fi putut niciodată să facă parte din aceeași echipă cu îndrăgita actriță, pentru că nu s-ar fi înțeles deloc și ar fi avut tot felul de discuții în contradictoriu în fiecare cursă.

”Este foarte simplu. O să fiu foarte sinceră cum sunt de obicei. N-am avut deloc chimie cu Adriana și Maria. Maria îmi era dragă, dar pentru că era în echipă cu Adriana, tindea să fie ușor răuță. Nu întotdeauna. Am avut faze când ne-am și ajutat. Când iei o echipă, o iei la pachet. Cu ele nu am avut chimie.”, le-a spus Lidia Buble băieților de la Noaptea Târziu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.