Nicole Cherry are doar 22 de ani, dar până la această vârstă, frumoasa artistă a reușit să facă tot ceea ce și-a propus și are succes pe toate planurile. În ceea ce privește cariera sa, nu se poate plânge, deoarece aproape toate piesele pe care le lansează au succes, se implică în tot felul de proiecte și toate îi ies de minune. 

Nicole Cherry, sinceră de fiecare dată

În ceea ce privește viața ei privată, se poate declara o femeie împlinită. În urmă cu mai mulți ani, artista l-a cunoscut pe Florin Popa, bărbatul pe care îl iubește, alături de care se vede trăind până la bătrânețe și, de asemenea, cel alături de care și-a dorit să își întemeieze o familie. Relația lor a evoluat frumos, s-au mutat împreună, iar la finalul acestui an vor deveni părinți pentru prima dată.

Atât Florin, cât și Nicole sunt pregătiți pentru toate schimbările care vor avea loc în viața lor și nu se tem nici măcar o secundă că nu vor face față. Mai mult de atât, fiind extrem de sinceră, cântăreața a mărturisit că până la 27 de ani, vrea să mai facă încă doi copii.

Sinceră a fost și când a venit vorba despre intervențiile estetice pe care le-a suferit, iar pe prima dintre el a suferit-o chiar la vârsta de 19 ani. Nu îi este rușine să discute despre toate aceste lucruri, deoarece este o femeie asumată și consideră că dacă Mama Natură nu a înzestrat-o, poate face ea ceva să se simtă mai bine în pielea sa.

„Nimeni nu este perfect. Am zile în care îmi găsesc mai multe defecte decât în altele. Da, normal. Fiecare este liber să facă ce consideră că îl ajută să fie fericit și mulțumit cu propria persoană, nu văd nimic rău în asta. Nu sunt genul de persoană să mintă, mi-am pus silicoane la 19 ani, cu acordul părinților. Mama Natură n-a fost generoasă cu mine și am luat în considerare mereu această opțiune până când chiar am avut curajul și vârsta necesară să trec prin această procedură. Nu am niciun regret. Cred că totul în viață se întâmplă cu un motiv și chiar dacă acel motiv nu este clar pe moment, se dezvăluie în timp. Nu aș fi fost persoana care sunt și nu m-aș afla în acest punct în care mă aflu acum dacă aș schimba ceva din trecutul meu”, a declarat Nicole Cherry, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2021 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.