Anamaria Prodan este o familistă convinsă și a vrut mereu binele familiei sale, mai presus de orice pe lume. A muncit, a tras cu dinții de căsnicia sa, a făcut tot posibilul, chiar dacă a fost nevoită să mute munții din loc, dar acum este resemnată. Impresara a realizat că nu mai poate salva frumoasa relație pe care o avea cu Laurențiu Reghecampf și a transmis un mesaj dur în acest sens.

Anamaria Prodan s-a resemnat

Ori cât de mult i-a greșit Reghe, vedeta nu îl poate vorbi deloc de rău și are un respect imens pentru el, deoarece este tatăl copiilor ei. În continuare, fostul ei partener de viață este un bărbat perfect, care a fost un exemplu atât pentru familia lor, cât și pentru întreaga țară. A spus toate aceste cuvinte cu mândrie în suflet, în ideea în care va pleda toată viața sa pe noțiunea de familie.

Îndrăgita vedetă crede că s-a ajuns în această situație, din cauza faptului că bărbatul alături de care a stat atât de mult timp a avut multe puncte slabe, de care ea și copiii lor nu avut nici cea mai mică idee.

Mai mult de atât, Anamaria Prodan a declarat în fața lumii că ea a decis să îl ierte pe Laurențiu Reghecampf pentru faptul că i-a târât în mocirlă pe toți cei din familie. Este, de asemenea, pregătită să își vadă de viața ei și să privească înainte, indiferent de ceea ce s-ar întâmpla. În continuare, ea susține că tatăl copiilor ei este un om deosebit, care are un suflet bun și perfect, care a greșit și care acum învață să traiască în urma faptelor sale.

”Eu îl consider un bărbat perfect pentru că e tatăl copilului meu și niciodată n-am să vorbesc urât despre el. Cum am fost exemplu pentru țara asta și pentru familia mea, am să spun că sunt mândră de ceea ce sunt, de ceea ce sunt copiii mei. Am să pledez toată viața mea pe noțiunea de familie, pentru dragostea de părinte pentru copilul lui și pentru coloana vertebrală a familiei care întotdeauna trebuie să fie dreaptă. Se pare că Laurențiu a avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut. L-am iertat și eu și copiii mei pentru toată mocirla în care ne-a băgat și îi doresc mult noroc”, a declarat Anamaria Prodan, pentru prosport.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.