Oana Roman este o femeie asumată, care a trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții sale. Problemele sale au început încă din copilărie, când s-a simțit abandonată de părinții ei, motiv pentru care a suferit enorm. Lipsa tatălui său a fost cel mai dur lucru care i s-a putut întâmpla și care a marcat-o profund.

Oana Roman a luat foc

Este, de asemenea, o femeie respectată, dar nu de toată lumea. Partenera de viață a lui Marius Elisei îndură cuvinte urâte din partea oamenilor care o urmăresc, de mai bine de 30 de ani, iar recent i s-a umplut paharul și a spus tot ceea ce i-a venit la gură despre acest subiect sensibil. Fiica lui Petre Roman a primit multe jigniri, din cauza greutății sale și a felului său de a fi și nici acu, după ce a reușit să slăbească destul de mult, cuvintele dure nu au încetat să vină la adresa sa.

”Eu sunt Oana Roman, o ciudățenie pentru ei. Una care nu face parte din lumea lor, a influencerilor curați și minunați, eu sunt aia grasă, penibilă și prost îmbrăcată, de care se face mișto de 30 de ani și noi ne amuzăm în tăcere, dar altfel luptăm vajnic și ipocrit împotriva bullyingului. Unii au și uitat că ne-am întâlnit, că am lucrat vreodată împreună, se feresc să spună asta, ca și cum e penibil și rușinos să spună că au lucrat cu Oana Roman. Ei sunt altă ligă, da. Numai că eu sunt în liga în care voi ați vrut să ajungeți și nu veți reuși niciodată”, a transmis Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman a spus, vizibil enervată de întreaga situație, că ea nu este precum ceilalți influenceri și anume minunată, ci mai degrabă ea este considerată acea ciudădeție penibilă a internetului, pe seama căreia unii se amuză de ani buni. Mai mult de atât, i se pare trist că unora le este rușine să spună că au lucrat cu ea. Ea a încercat să le mai explice, la final, haterilor că a fi influencer nu înseamnă doar să vinzi haine pe internet și să le arați celorlalți ce viață faină ai, ci înseamnă să îți asumi când lucrurile merg, dar și când nu se întâmplă acest lucru.

”Luați de la mine exemplu dacă vreți asumare și capul sus, și susținere, ca să rămâi în picioare demn 30 de ani, în care ai fost călcat în picioare de absolut toată lumea. Doar eu, aia care nu e ca voi, a avut curaj să spună lucruri. Dintotdeauna. De când eu eram deja cineva… și voi nu prea. O să vă supărați, o să mă urâți și mai tare, o să mă boicotați și mai mult. Dar măcar zic ce simt. Așa că mai ușor cu ipocrizia asta minunată. A fi influencer nu înseamnă doar să vinzi haine și să spui ce viață faină ai tu. Să fii influencer adevărat înseamnă să-ți asumi și când e bine, și când nu e. Când ești influencer șmecher îți asumi hate-ul. Eu mi-l asum de 30 de ani, când o să aveți voi 30 de ani de hate, mai discutăm. Mă deranjează ipocrizia asta crasă!”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Feli, criticată din cauza aspectului fizic. Artista nu dă doi bani...
Feli, criticată din cauza...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.