Irina și Răzvan Fodor formeză, fără niciun fel de îndoială, unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi îndrăgostiți au parte de o poveste de dragoste ca în povești, iar multă lume nici măcar nu îndrăznește să viseze la asta. Chiar dacă lucrurile merg de minune în căsnicia lor, au și momente în care nu pot evita sub nicio formă discuțiile în contradictoriu.

Discuții aprinse în cuplu

Irina Fodor se află, în clipa de față, în Grecia, unde filmările pentru emisiunea Chefi la Cuțite sunt în plină desfășurare. Partanerului său de viață i s-a făcut dor de ea și a plecat să o vadă, dând din nou dovadă că este un romantic incurabil. Nu a mers în țara respectivă doar pentru a-și vedea soția, ci și pentru a-i pregăti o cină romantică alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Florin Scărlătescu, jurații show-ului culinar.

”Soțul și dorințele lui. A venit de acasă să-mi facă o surpriză, cu toată dragostea la pachet și cu toate cele. Și acum mă bate la cap, în fiecare oră îmi spune că nu i-am luat ulei de măsline și că până la sfârșitul proiectului să mă descurc și eu de niște ulei de măsline ca să duc acasă. El a venit pe dragoste, dar tot pe casnic cumva, să avem ulei de măsline, să tragă și el ceva la tigaie. Unde să bag uleiul de măsline? Niște argintărie, un rimel, un cercel, n-ai fi zis că-mi cumpăr, nu, să vin cu un calup de feta și ulei de măsline. Taci, taci!”, a spus Irina Fodor, pe Instagram.

Răzvan Fodor ține cu casa și cumpără tot felul de lucruri de care el și prezentatorea de la Chefi la Cuțite și Asia Express ar putea avea nevoie, la un moment, obicei pe care vedeta nu îl apreciază deloc. Odată ajuns în Grecia, el a decis să cumpere niște ulei de măsline, pentru a-l duce în România, pentru că nu se știe când ar putea avea nevoie de el.

”Și ce nu ți-am zis bine? Țin cu casa, să avem ulei de măsline în casă. Eu țin cu casa, tati. Nu mai ai ce să faci cu argintăria, nu mai ai ce să faci cu diamantele. E închisă planeta! Mâncarea, tati, mâncarea!”, i-a zis Răzvan Fodor partenerei sale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.