Mihai Petre este unul dintre cei mai îndrăgiți dansatori din țara noastră. Acesta a devenit cunoscut, în momentul în care, acum mai mulți ani de zile, a acceptat să facă parte din juriul emisiunii Dansez pentru tine, unde era destul de dur cu persoanele care veneau să își încerce noroc. Mai apoi, a primit oferta de a face parte din juriul Românii au Talent, unde a fost înlocuit de către Alexandra Dinu, moment în care acesta s-a concentrat pe alte proiecte. 

La momentul actual, Mihai Petre este concurent în Asia Express, unde alături de frumoasa lui soție formează o echipă puternică și invidiată de ceilalți colegi. Aceștia au reușit să ajungă de fooarte multe ori, au câștigat imunități și amulete, iar în ultima etapă din Turcia se clasează tot pe prima poziție, ceea ce înseamnă că nu își mai fac deloc griji în ceea ce privește eliminarea.

Mama lui Mihai Petre, mărturisiri dureroase

Deși a fost mereu sincer în ceea ce privește viața privată, sunt foarte multe lucruri pe care admiratorii nu le știu despre concurentul de la Asia Express. Mama sa, Coca Petre, a făcut câteva mărturisiri neașteptate despre trecutului dureros al fiului ei, într-un interviu pe care l-a acordat acum ceva timp.

„Noi am fost tot timpul o familie unită, ne-am înțeles din priviri. Iar pentru Marian, Mihai și Alina reprezentau totul. Boala asta necruțătoare care a luat milioane de oameni (n.r. cancerul) a căzut ca un trăsnet. Îmi aduc aminte că am mers cu Marian pentru un consult de rutină, pentru ca în final doctorii să ne dea cumplita veste: cancer pulmonar. Nu ne venea să credem! Parcă trăiam un coșmar. Din păcate, boala a evoluat galopant, iar în câteva luni s-a prăpădit”, a declarat Coca Petre, mama lui Mihai Petre, pentru wowbiz.ro.

Tatăl lui Mihai Petre a fost răpus de o boală grea și nici măcar medicii nu au mai avut ce să facă pentru el. A fost răpus de cancer pulmonar și cel mai dureros este faptul că fiul său se afla la un spectacol, când părintele lui și-a dat ultima suflare.

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

”Era cel mai fericit când îl vedea pe Mihai pe ringul de dans. A fost ultimul spectacol pe care l-a văzut cu el. Pe data de 11 aprilie el a plecat dintre noi. Îmi aduc aminte absolut toate detaliile acelor zile. Cu o zi înainte ca el să moară, Mihai era plecat cu un spectacol în țară. Știu că în data de 10 aprilie (n.r. 2005) Mihai a sunat pe telefonul lui Marian. Am răspuns eu, pentru că el dormea. I-am spus că se odihnește și m-a rugat să nu-l trezesc. A doua zi, dimineața, soțul meu a fost răpus de boală. Azi, în familie, când vorbim despre el, se așterne un fel de liniște în sufletul fiecăruia dintre noi. Știm că de acolo, de Sus, el ne veghează și ne ocrotește cu bunătatea lui”, a mai declarat Coca Petre.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.