Cătălin Botezatu a fost prezent în emisiunea lui Mihai Ghiță, ”În Oglindă”, unde a discutat despre foarte multe subiecte, inclusiv despre familia lui. La un moment dat, cunoscutul designer a făcut mărturisiri cu ochi în lacrimi despre tatăl lui, care la fel ca și el are probleme serioase de sănătate grave.

 

Botezatu nu are o relație prea bună cu părintele său

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fostul jurat de la Bravo, ai stil are o relație foarte, foarte bună cu mama lui pe care o iubește nespus și pe care o iubește din toată inima sa, dar nu poate spune același lucrul despre tatăl lui. Într-un interviu pe care l-a oferit recent, Bote a recunoscut că între ei există o ruptură, chiar dacă vorbesc des la telefon și îl ajută cu tot ceea ce poate din puncy de vedere medical.

„Există această ruptură între noi. Vorbim la telefon, îl ajut din punct de vedere medical, mă ocup de el din toate punctele de vedere, dar este această reținere. Nu știu dacă trebuie să spun asta, e o chestie multe prea intimă, nu am spus-o niciodată. În urma ultimei căsătorii pe care a avut-o are și un băiat, fosta lui soție are un băiat de care a avut grijă. Nu este al lui, nu am niciun frate, n-am nicio soră, dar el l-a crescut. Nu am nicio problemă, dar mi s-a părut la un moment dat că ținea, conta mai mult acel copil decât contam eu”, a spus Cătălin Botezatu, pentru emisiunea lui Mihai Ghiță, ”În Oglindă”.

După ce a făcut aceste dezvăluiri neașteptate, el a ținut să precizeze că după ce tatăl lui și-a refăcut viața cu o femeie care avea deja un copil și pe care l-a crescut ca și cum ar fi fost al său, el s-a simțit dat deoparte. L-au durut toate aceste lucruri, dar a ținut capus sus și a mers înainte, demonstrând că este un bărbat puternic. Îl consideră un om rebel, dar semănă leit cu el din acest punct de vedere.

”Tata este rebel, cred că semăn cu el aici. Tata este foarte bolnav. Am păstrat relația cu el, dar în ultimii doi ani am fost încercați amândoi de Dumnezeu și a fost foarte delicat pentru că, în ziua în care eu mă opera, înainte de a afla că eu aveam acel cancer, el s-a îmbolnăvit, l-am salvat, l-am pus pe linia de plutire. În ziua în care eu mă operam la Istanbul, aproape mort, în aceeași zi, aproape la aceeași oră, el se opera în România de cancer la plămâni.”, a mai povestit cunoscutul designer.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.