Nicole Cherry se află deja în al treilea trimestru de sarcină și pe ultima sută de metri înainte să devină mamă pentru prima dată. Frumoasa artistă este nerăbdătoare să își strângă în brațe fiica, dar mai are puțin timp de așteptat până în momentul acela. Până acum, a avut parte de o sarcină ușoară, dar probleme au început să apară și în cazul ei. 

Nicole Cherry are probleme cu somnul

Iubita lui Florin Popa este o persoană foarte activă pe rețelele sociale, iar recent le-a vorbit fanilor săi despre una dintre problemele pe care le are, cu puțin timp înainte de a o aduce pe lume pe micuța Anastasia, care este așteptată cu brațele deschise de întreaga familie. Ei bine, Nicole Cherry are dificultăți în a adormi noapte și din cauza aceasta vedeta are niște cearcăne de toată frumusețea, după cum a mărturisit chiar ea.

„Am niște cearcăne de toată frumusetea pentru că nu prea mai dorm noaptea. Adorm foarte greu și dacă mă trezesc peste noapte, iar adorm foarte greu și... s-a dus somnul ăla frumos și lin pe care îl aveam înainte și cred că pentru mult timp de acum încolo.”, a povestit Nicole Cherry pe Instagram.

Deși sunt mereu aproape de ea, admiratorii au fost foarte dezamăgiți de decizia ei de a nu o expune pe Anastasia pe internet, în primele sale luni de viață. Artista crede că ar trebui să mai crească puțin, până a face cunoștință cu mediul online.

”Simt că e mai bine să crească puțin. Nu îmi place ideea să o afișez încă din prima zi de viață”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.