După ce în urmă cu mai bine de patru luni Mihai Bendeac îl acuza pe Cătălin Măruță de hărțuire, acum actorul a acceptat invitația de participa la podcast-ul pe care îl găzduiește pe YouTube. La vremea aceea, juratul de la iUmor filmase un singur podcast și i-a promis prezentatorului că îl va suna, când va fi gata să dea curs invitației sale. S-a întâmplat mai repede decât s-ar fi așteptat toată lumea. 

 

Andra, lăudată de Bendeac

În cadrul filmării respetive, Mihai Bendeac a dat o serie de declarații bombă despre viața privată, despre cele mai frici pe care le are, dar și despre cel mai mare regret și nu în ultimul rând, despre orientarea sexuală. La un moment dat, a fost nevoit să spună care este părerea lui sinceră despre soția lui Cătălin Măruță și a avut numai cuvinte de laudă la adresa ea.

Actorul crede despre Andra Măruță că esta una din marele artiste ale țării noastre, iar peste câțiva ani buni, oamenii vor ajunge să se raporteze la ea ca la Maria Tănase. După ce a spus toate aceste cuvinte frumoase despre ea, Măruță a vrut să afle chiar de la el dacă nu o să se supere Delia pe el, din cauza afirmațiilor pe care le-a făcut, moment în care juratul de la iUmor a ținut să precizeze că și prietena sa se încadrează în aceeși paradigmă.

”Andra este un mare artist al României și consider că oamenii, peste 40 de ani, 50 de ani sau poate chiar 100 de ani, se vor raporta la Andra așa cum se raportează astăzi la Maria Tănase. Este una dintre cele mai mari artiste pe care le-a avut România vreodată.”, a spus actorul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2021 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.