Andrei Tiberiu Maria, pe numele lui de scenă Smiley, a devenit cunoscut în țara noastră în urmă cu mai mulți ani, de pe vremea când făcea parte din trupa Simplu. Încă de atunci, artistul a reușit să impresioneze pe toată lumea cu talentul lui inconfundabil, dar a început să aibă cu adevărat succes, când și-a început cariera solo. 

Cum s-a ales artistul cu numele de scenă

Viața lui s-a schimbat și mai tare, după ce a cunoscut-o pe Gina Pistol. Cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor, timp de mai bine de trei ani de zile. Au făcut primele dezvăluiri despre viața personală, în momentul în care au anunțat și că frumoasa prezentatoare de la Antena 1 va aduce pe lume un copil. Acum, fanii lor știu aproape totul despre ei, iar cei doi îndrăgostiți îi țin zilnic la curent cu tot ceea ce fac.

Multă lume a fost curioasă cum și cine i-a ales artistului numele de scenă. Se pare că de lucrul acesta s-au ocupat chiar foștii lui colegi de trupă, pentru că el era singurul dintre ei care nu avea o poreclă și era necesar să se întâmple acest lucru. I-au spus Smiley nu pentru că ar râde el mult, ci pentru că reușește să îi facă pe cei din jurul lui să râdă.

„Porecla de «Smiley» vine de la colegii din trupa Simplu, pentru că în momentul în care am intrat în trupă eu nu aveam o poreclă. Băieţii, toţi aveau câte o poreclă şi trebuiau să îmi găsească şi mie una. După ce am stat multe luni împreună, au zis «Ţie-ţi zicem Smiley!». Nu pentru că zâmbesc mult sau că râd mult, ci pentru că îi fac pe alţii să zâmbească în diferite circumstanţe. În general, tind să fac oamenii să se simtă bine şi au zis «Aşa să-i rămână numele!»”, a declarat Smiley, la Europa FM.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.