Mihai Bendec este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară. Juratul de la iUmor s-a făcut remarcat atât cu ajutorul talentului său inconfundabil, cât și prin intermediul felului său de a fi. Având atât de mult succes pe plan profesional, ar putea avea orice femeie și-ar dori, dar se pare că nu și-a făcut din asta un scop în viață, deși are vârsta la care mulți bărbați sunt deja așezați la casele lor și, de ce nu, au și copii. 

Mihai Bendeac a dat cărțile pe față

În urmă cu doar câteva ore a fost urcat pe YouTube, mult așteptatul podcast în care apare Mihai Bendeac. Cătălin Măruță a fost nerăbdător să îl ia la întrebări pe îndrăgitul actor, iar oamenii în comentarii au spus că l-a pus pe invitatul lui în cele mai grele ipostaze. Din fericire, juratul de la iUmor are mereu cuvintele la el și a făcut față de minune.

„Totul a plecat de când eram la „Mondenii”, unde făceam un personaj care se numea Mircea Solcanu. Şi era prima dată când oamenii vedeau la televizor un actor interpretând un personaj gay! Ştiu că scheciul respectiv a fost primit uluitor, a doua zi toată lumea folosea expresia „La naiba, la naiba!”, iar oamenii au considerat că am interpretat personajul atât de bine încât este imposibil să nu fiu… În primă instanţă, da! (Dacă l-a deranjat acest lucru) După care am avut numai avantaje… şi cu gagicile, crează o curiozitate, bă, asta chiar o fi…? În mod sigur nu sunt heterosexual, în mod sigur nu sunt gay, mă rog, homosexual, în mod sigur nu sunt transexual, în mod sigur nu sunt lucrurile care se termină cu „fil”! Aceste comentarii sunt adevărate!”, a declarat Mihai Bendeac, în acel podcast.

La un moment dat, a venit vorba și despre orientarea lui sexuală, despre care a discutat fără a avea niciun fel de reținere. Despre el s-a spus în repetate rânduri că are avea alte orientări sexuale față de cele pe care pretinde că le are, iar de aici au pornit tot felul de curiozități din partea admiratorilor. Totul a început, de pe vremea când juca în Mondenii și a interpretat un personaj gay. I-a ieșit atât de bine, încât unii au refuzat să creadă că nu este și în realitate.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.