După câteva luni bune de așteptare, Cătălin Măruță a reușit să îl convingă pe Mihai Bendeac să facă parte din podcast-ul lui. Înainte cu câteva zile, juratul de la iUmor și-a avertizat fanii de ceea ce urmează, iar în urmă cu doar câteva ore filmarea a fost urcată pe canalul de YouTube al prezentatorului, spre bucuria admiratorilor care au așteptat cu sufletul la gură să o urmărească. 

Cea mai mare greșeală făcută de Mihai Bendeac

Mihai Bendeac este recunoscut pentru sinceritatea de care a dat dovadă de fiecare dată. Deși îi place să discute foarte mult, nu se întâmplă prea des să vorbească despre viața privată. După ce le-a povestit tuturor care sunt pretențiile pe care le are de la viitoarea lui iubită, îndrăgitul actor a mai făcut o dezvăluire care i-a lăsat mască pe toți.

Juratul de la iUmor trăiește cu un mare regret, despre care a povestit pe larg. Se pare că într-o zi a urlat la mama sa, cea mai importantă ființă din viața actorului, într-o situație extrem de banală. Bendeac i-a sugerat mamei sale să apeleze la o firmă care să îi renoveze apartamentul, ci nu așa la orcine, dar nua folosit tonul potrivit. Odată ce a realizat ceea ce a făcut, a mers acasă și a început să plângă.

”Cel mai mare regret pe care îl am e că într-o situație absolut tâmpită am urlat la maică-mea. Asta e cel mai mare regret al vieții mele, e o chestie pe care n-o s-o iert vreodată. Era vorba despre niște lucrători care lucrau la apartament și era vorba că mai bine luam o firmă ca să nu lucrăm cu nea Gică sau Dorel, iar la un moment dat am urlat foarte tare la maică-mea, după care m-am dus acasă și am început să plâng, a fost oribil, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o”, i-a povestit Mihai Bendeac lui Cătălin Măruță, în podcast.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.