Adriana Trandafir și Maria Speranța au reușit să demonstreze, încă de la începutul nouui sezon Asia Express, că formează o echipă foarte bună și unită. Rare sunt momentele în care acestea țipă una la alta sau își fac repropoșuri. Cu toate acestea, seara trecută, inevitabilul a avut loc, iar tânără a făcut câteva afirmații extrem de dure despre femeia care i-a dat viață.

De le ce a pornit discuția dintre cele două

Competiția devine din ce în ce mai grea, mai ales că este ultima etapă din Turcia, iar mai apoi echipele se vor îndrepta către Georgia, unde vor avea ocazia să meargă doar șase echipe dintre cele șapte rămase. Irina Fodor le-a arătat deja piatra roșie, ceea ce înseamnă că una dintre ele va pleca sigur din concurs. Faptul că au plecat în cursă știind sigur că la final va avea loc eliminare, nu le-a fost de mare ajutor.

”În secunda aia preferam să mor de foame decât să mănânc tâmpenia aia. Mama, scuză-mă, stai puțin, că vezi chestia asta, ce vrei să spui, că eu joc teatru?! Și culmea este că nu au mai comandat și altceva, adică au comandat foarte multe chiftele. Eu am luat un cuțit și un fund ca să salvez situația”, a declarat actrița, la Asia Express.

La un moment dat, Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța, au fost nevoite că consume niște chiftele care semănau cu acelea pe care le-au mâncat într-o etapă anterioară, dar care nu au fost deloc pe gustul actriței. Tânăra a avut un moment în care a simțit nevoia să îi spună femeii că a jucat teatru în trecut, când a spus că acelea au fost pe gustul ei, iar de aici până la câteva replici usturătoare venite din partea actriței a mai fost doar un pas.

”Ce era atât de grav că o femeie ia o varză și o toacă, să facă o salată?! Doar nu făceam varză călită cu rață la cuptor. Eu am câștigat partida. Mi-am tocat restul de varză până la cotor și am frecat-o cu sare”, a mai zis Adriana Trandafir.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.