Mihai Bendeac a acceptat, în sfârșit, invitația lui Cătălin Măruță de a lua parte la podcast-ul pe care acesta îl găzduiește pe YouTube. A fost o surpriză pentru toată lumea, deorece în urmă cu aproximativ patru luni, actorul a susținut că este hărțuit de soțul Andrei. 

Bendeac, mai sincer ca oricând

Se pare că îndrăgitul prezentator și-a dorit cu orice preț ca juratul de la iUmor să îi accepte invitația, așa că a insistat cu telefoanele până la convins. Ei bine, în cadrul filmării respective, Mihai Bendeac a făcut o serie de mărturisiri neașteptate, despre care crede că le-ar putea regreta mai târziu. Nu a durat mult, iar el și-a deschis sufletul și a vorbit chiar și despre viața lui privată, lucru care se întâmplă foarte, foarte rar.

Deși a preferat să își țină problemele și gândurile cele mai ascunse departe de ochii curioșilor, în cadrul podcast-ului moderat de către Cătălin Măruță a uimit pe toată lumea cu declarațiile sale. Artistul a povestit, la insistențele prezentatorului, cum și-ar dori să arate viitoarea lui partneră de viață. Pretențiile sale sunt foarte ridicate, iar cei mai mulți dintre fanii lui cred că acesta este motivul pentru care este singur și la această vârstă.

”Minionă, voluptoasă, brunetă, și cu o putere uriașă de empatie, să fie umană în general”, a spus Mihai Bendeac, în podcast-ul lui Măruță.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.