Concurenții de la Asia Express au avut parte, în cadrul celei mai recente ediții, de o probă care le-a pus din nou atenția și răbdarea la încercare și anume cea a borcanelor cu apă. Aceștia au avut la dispoziție două borcane, unul de cinci litri și unul de trei litri, iar din toată cantitatea de apă erau nevoiți să ajungă la moderatoarea emisiunii de la Antena 1 cu patru litri. 

Cuza și Zarug, afirmații dure despre rivalul lor

Singurul care a înțeles exact ceea ce trebuia să facă a fost nimeni altul decât Cosmin Natanticu, motiv pentru care s-a ales cu o serie de comentarii dure din partea celorlalți concurenți. Cuza de la Noaptea Târziu a fost de părere că s-a descurcat atât de bine, deoarece este mai bătrăn și că la el acasă, la Petroșani, s-a obișnuit cu astfel de activități. Deși a spus-o în spirit de glumă, vloggerul a fost aspru judecat de către fanii emisiunii.

”Pai Natanticu e și bătrân. El a crescut și la Petroșani și la țară. El vindea motorină și știa cum să facă și cu patru litri și cu cinci litri și să iasă și în plus. Când ne-a explicat-o, a fost destul de simplu, în capul nostru, după, știi când fierbi cafeaua la ibric și dă în foc? Așa a făcut și prostia noastră. A făcut spume și s-a dus”, a povestit Cuza, în ediția precentă a emisiunii Asia Express.

Nici Zarug nu îl are la suflet pe Cosmin Natanticu, pe care l-a făcut șarpe, în repetate rânduri. Mai mult de atât, i-a găsit o poreclă și partenerei sale de viață, Eliza. Colegul de echipă al lui Lorelei Bratu i-a numit pe cei doi „familia Reptilă”.

Sursa Foto: Instagram Cosmin Natanticu

”Noi suntem cuplul Reptilă. Lizard, de la Lizi. Și șarpe-miu, că așa...El a început să îmi spună mie că sunt șarpe, cică se potrivește. Păi dacă eu sunt șarpe, Lizi ce poate să fie?! El oricum are pentru toți. Și noi avem”, a mărturisit Cosmin Natanticu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.