Asia Express este o competiție care îi pune la grele încercări pe cei 14 concurenți rămași în concurs. Lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro devine din ce în ce mai grea, iar echipele dau tot ceea ce au ele mai bun pentru a ajunge pe primul loc la Irina Fodor. Fiecare joc pentru imunitate sau pentru amuletă este important pentru ei, iar din dorința de a câștiga, apar tot felul de discuții aprinse.

Una dintre probele, de seara trecută, le-a dat mari bătăi de cap. Aceștia erau nevoiți să picteze mai multe tricouri, cu modele tradiționale, specifice zonei în care se aflau. Aveau dreptul să privească modelul respetiv preț de câteva minute, iar mai apoi reproduceau așa cum știau ei mai bine modelul respectiv, care nu era simplu deloc, așa cum părea la prima vedere. Nervii au fost întinși la cote maxime, iar Zarug nu a mai rezistat și i-a adresat lui Mihai Petre cuvinte dure.

Zarug și Mihai Petre, ceartă la Asia Express

Fără cazare, fără mâncare și fără transport viața lor este una foarte grea și de la cea mai mică scânteie se aprind adesea scandaluri neașteptate. Aflați în orașul Tokat, Mihai Petre și Zarug au găsit timp pentru o discuție aprinsă, în timp ce toată lumea se agita să ducă la bun sfârșit proba cu tricourile.

Coechipierul lui Lorelei Bratu s-a enervat, când soțul Elwirei a încercat să îl destabilizeze și i-a spus tot ce avea pe suflet, pentru a-l ține minte toată viața. Concurentul a vrut să evidențieze faptul că el chiar a făcut școală, nu este un simplu dansator.

„Eu nu sunt dansator, eu chiar am făcut școală”, a spus Zarug, la Asia Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.