Jean Paler a ajuns în repetate rânduri pe mâinile medicilor, din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Actorul în vârstă de 68 de ani are probleme grave de sănătate, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent a vorbit despre cât de grea este viața pe care o duce acum, la final de carieră. 

Îndrăgitul actor este cardiac cronic și și-ar fi putut pierde viața în repetate rânduri. Cu o pensie de 840 de lei acesta se presupune că ar trebui să se descurce, dar nu mai medicamentele îl costă 1400 de lei. Se simte uitat de lume, ca și cum nu ar exista, dar se simte norocos că are alături de el familia, fără de care s-ar fi simțit de-a dreptul pierdut.

Medicamentele îl costă o avere

„Sunt cardiac cronic, operat, cu stenturi, am și defribilator. Medicamentele mă costă 1400 de lei pe lună. Am o pensie de 840 lei, mi-e și rușine. M-au uitat toți, parcă nici nu exist! Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut! În fiecare an stau în spitale câte patru luni. Am 4 stenturi și un defibrilator. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc”, a declarat Jean Paler, potrivit Kanal D.

A fost o mirare și pentru medicii care s-au ocupat de el cum încă mai poate inima lui să pompeze sânge către cap și la picioare, având în vedere că funcționează la o capacitate de 30 la sută. Recent, ar fi putut muri după ce a căzut pe stradă, în Sinaia în fața unei mașini. Proprietarul autorismului a crezut că a dat peste el, a sunat la 112, iar Jean Paler a fost transportat la Fundeni, unde l-au pus pe picioare.

“Puteam să mor! Eram pe stradă, în Sinaia, și am făcut o sincopă. Am căzut în fața unei mașini. Omul a crezut că m-a lovit el cu mașina. Au dat telefon la 112 și m-au dus la Fundeni, unde m-au pus pe picioare. M-am obișnuit cu infarct după infarct.”, a mai povestit el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.