Carmen Negoiță a fost una dintre concurentele care au acceptat să facă parte din noul sezon al emisiunii de la Kanal D. Vedeta a avut mare încredere în ea și în forțele proprii, la început, dar acest lucru nu a fost suficient pentru ca jurații să fie impresionați. Nu doar Raluca Băduleascu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci nu a fost impresionați de aparațiile sale de până acum și nici cei de acasă. 

Pe data de 16 octombrie, a avut loc cea de-a doua gală eliminatorie a emisiunii de la Kanal D, iar cele nouă concurente s-au străduit atât de tare cât au putut să aducă în atenția publicului ținute care mai de care mai frumoase. Ei bine, una dintre cele care au dat-o în bară și de data aceasta a fost Carmen Negoiță, care a obținut note foarte mici din partea juraților.

Carmen Negoiță, prima reacție după eliminare

Ea a fost în pericol de eliminare alături de Sensy și de Ioana Filimon. Colegele sale de platou au avut puțin mai mult noroc decât a avut ea și au rămas în competiție. După ce și-a auzit numele și a sesizat că ea este cea care va pleca, nu a mai fost în stare să spună mare lucru, din cauza lacrimilor. Imediat după ce și-a revenit, îndrăgita vedetă a făcut primele declarații pe contul ei oficial de Instagram, unde a adunat o comunitate mare de fani.

Carmen Negoiță nu regretă nimic din ce s-a întâmplat acolo, este împăcată cu ideea că a fost eliminată și a ajuns la concluzia ce Bravo, ai stil! Celebritiesc nu era pentru ea.

„Sunt împăcată cu faptul că am ieșit din competiție, chiar dacă nu am putut spune multe în acele momente. Sunt foarte mulțumită pentru că am părăsit competiția. Chiar nu cred că era de mine”, a declarat Carmen Negoiță, după eliminarea de la Bravo, ai stil, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.