Gala Sport Couture de la Bravo, ai stil a fost una în care cele nouă concurente chiar și-au dat silința și au purtat niște ținute care au reușit să îi impresioneze atât pe jurați, cât și pe cei de acasă. Una dintre surprizele serii a fost Otniela Sandu care s-a întrecut pe ea însăși și care a obținut nota 5 pe linie, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum în ceea ce o privește.

Având în vedere faptul că a fost o gală eliminatorie, fetele au dat tot ceea ce au avut ele mai bun și au scos toate armele din dotare. Nu a fost totuși o seară liniștită, deoarece s-au încins spiritele între Ruxi și Anda Adam, care avea la bază o discuție pe care concurentele au purtat-o în culise, despre faptul că împart același stilist câteva dintre ele. Ei bine, multe dintre ele cred ca persoana care o îmbracă pe Anda Adam nu știe ce i se potrivește, iar hainele pe care o poartă o avantajează.

Ruxi i-a dat replica Andei Adam

„Billie Eilish nu e un stil vestimentar, e Billie Eilish”, i-a zis Ruxi Andei Adam, după ce a zis că a adoptat stilul Billie Eilish.

Sinceră din fire, Ruxi nu s-a putut abține să nu spună și ea ce crede despre piesele vestimentare pe care le poartă cântăreața, dar cel mai tare s-a enervat când blondina a afirmat că se îmbracă în stilul Billie Eilish. Ruxi a răbufnit și i-a explicat rivalei sale din concurs că nu există acest stil și că artista internațională se îmbracă așa, pentru că este felul ei de a fi. Acela a fost momentul în care ambele au luat foc și și-au aruncat cuvinte dure.

„Și eu sunt Anda Adam și mă pot îmbrăca așa cum vreau”, i-a spus repede cântăreața, simțind să își ia apărarea.

„E un stil foarte, foarte dubios. Ai luat-o foarte personal. Suferințele astea de orgoliu pe mine pur și simplu mă lasă… Mă fac să râd. Să-mi bag picioarele, azi le zic”, a mai zis Ruxi.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.