Zanni a ajuns să fie unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, în urma participării sale la emisiunea Survivor România. Tânărul a luptat din greu în Republica Dominicană, pentru a-și lua propriul lui apartament. Ani de-a rândul a trăit în centrul de plasament și și-a dorit o casă a lui, a muncit din greu și a reușit să își îndeplinească visul.

Deși acum are tot ce și-a putut dori vreodată în viață, Zannidache nu poate uita toate momentele grele care i-au marcat existența. Pe vremea când era doar un copil, a trecut prin momente greu de imaginat despre care acum vorbește deschis, dar care nu îi dau pace. Prietenul lui Velea știe ce înseamnă să nu ai și de aceea nu are cum să uite de unde a plecat și cât de urât i-a fost drumul până la succes.

Zanni a fost un copil chinuit

Câștigătorul Survivor România a crezut, la un moment dat, că va fi dat afară, deși nu ar fi putut să se descurce de unul singur. Femeia care îl îngrijea a fost cea care i-a dat această impresie, din cauza faptului că era mult prea dură și erau reare momentele în care lăsa de la ea. Avea în zile în care se certa cu el ca și cum ar fi fost un adult, iar acest lucru l-a marcat.

„Au fost niște momente în care am crezut că femeia la care eram în plasament era parte dintr-o organizație. Am avut multe momente în care am crezut că o să mă dea afară, deși nu mă puteam descurca pe cont propriu. Era o femeie mai strictă, nu prea lăsa de la ea, trebuia să o înțeleg eu mai mult decât mă înțelegea ea pe mine. Era mai nervoasă decât eram eu, copil fiind, se certa cu mine ca și cum aș fi fost un adult. Asta m-a marcat. Dar, mai ales, m-a durut faptul că îmi rupea toate relațiile de prietenie pe care le aveam cu fete, colegi. La școală, părinții altor colegi se atașau de mine și, ca să mă pedepsească, pentru că vedea că nu mai ține faptul că mă amenința că nu îmi mai dă bani sau nu mă lasă la calculator, îmi rupea relațiile de prietenie. Trăiam prieteniile acelea, erau refugiul meu, nu mai doream să stau la cămin, doream să cunosc alți oameni, să merg în familiile lor. Mă bucuram să îi văd cum se așază la masă, mă hrăneam din momentele alea, învățam cum e la alții. Ea îmi stingea aceste momente și au fost cele mai dureroase momente ale copilăriei mele. Am avut multe momente în viață în care toată lumea era împotriva mea: prietenii, cei care m-au crescut, profesorii. Părea că viața nu e pentru mine și mă întrebam care este rolul meu în viață. Dar am știut că este un loc și pentru mine și trebuie doar să am răbdare.”, a povestit artistul, pentru viva.ro.

Zanni nu ar schimba prea multe la ei, ci doar și-ar dori să nu mai țină atât de mult cont de părerile celor din jurul său și nu mai fie afectat. S-a obișnut cu faptul că oamenii apar și dispar din viața lui, dar cu toate acestea lui Zanni îi pasă de persoanele respective.

„Aș vrea să nu mai fiu atât de afectat de ceea ce cred ceilalți despre mine, pentru că oamenii sunt influențați de propriul interes. Eu sunt obișnuit cu oameni care apar și dispar și mi-ar plăcea să nu îmi mai pese de acest lucru. Aș vrea să fiu imun, independent din punct de vedere emoțional.”, a mai spus Zanni.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.