Culiță Sterp a devenit, în urmă cu doar câteva luni, tătic pentru prima dată în viața lui. Frumoasa lui parteneră de viață, Daniela Iliescu, i-a dăruit un băiat care crește văzând cu ochi și al cărui botez va avea loc în curând. Cel mai probabil, și-a invitat la marele eveniment și foștii colegi de la Survivor România care i-au fost alături, când îl măcina dorul de casă, în Republica Dominicană.

Nu se știe sigur care sunt foștii concurenți ai emisiunii care au acceptat invitația de a fi alături de fostul Faimos la unul dintre cele mai importante evenimente din viața, dar un lucru este sigur și anume că Sebastian Chitoșcă nu va fi prezent. Prietenul lui Zanni a făcut, în urmă cu doar câteva ore, un live pe Instagram, unde fanii l-au întrebat dacă va merge la botezul fiului lui Culiță Sterp, iar răspunsul său nu a întârziat să apară.

Sebastian Chitoșcă pleacă acasă, în Germania

Fostul concurent de la Survivor nu va merge la eveniment, deoarece este nevoit să plece în Germania. Despre întoarcerea lui acasă, unde se află soția sa, nu a dat prea multe detalii. Unii și-au dat repede cu părerea și au ajuns la concluzia că s-au împăcat, alții cred că merge doar să își ia lucrurile din fostul apartament și să rezolve anumite proceduri pentru divorț. Nu se știe motivul exact, dar Sebi sigur își va ține fanii la curent cât mai curând posibil, așa cum face de fiecare dată.

„Dacă am pierdut ceva în viață înseamnă că nu îmi trebuia. Mâine plec în Germania, nu pot să ajung la botez la Culiță. Nu știu, pentru mulți poate am vorbit prost, că poate nu înțelegeți. Cine înțelege e legendă, cine nu...”, a zis Sebastian Chitoșcă, într-un live.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2021 - 08 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.