A doua gală eliminatorie de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost un deliciu pentru cei de acasă, iar concurentele s-au întrecut în momente și ținute care mai de care mai tari. Fiind o seară în care sigur una dintre ele trebuia să plece acasă, vedetele chiar și-au dat silința, iar acest lucru s-a văzut cu ochii liberi.

Seara trecută, în pericol de eliminare au fost Sensy, Ioana Filimon, dar și Carmen Negoiță. Campania Ioanei și banner-ul pe care l-a plătit în Timișoara au dat roade, deoarece vedeta a ajuns pe cel de-al doilea loc în preferințele celor de acasă, iar astfel a ajuns să se salveze de la eliminare. La final, a fost clar pentru toată lumea că una dintre cele două concurente aflate în față va pleca, iar cea care și-a luat adio a fost chiar Carmen Negoiță, pe motiv că s-a clasat pe ultimul loc în preferințele celor de acasă, dar și în clasamentul steluțelor.

Carmen Negoiță, eliminată de la Bravo, ai stil

„Nu plâng de supărare. Vă mulțumesc” , a declarat ea, imediat după eliminare.

Ea a izbucnit, în lacrimi când și-a auzit numele, deși susținea cu doar câteva zile înainte că nu mai face față și că își dorește să plece din emisiune. În ciuda spuselor sale, nu a primit prea bine vestea, dar le-a mulțumit celor au fost alături de ea până acum. În culise, a ținut să precizeze că nu s-a simțit deloc bine în ultima vreme și că din acest motiv a început să plângă în fața tuturor.

„Stați să-mi revin! M-am simțit eu rău și cred că mi-a accentuat starea! Am niste ameteli mai ciudate si de cand am intrat toata lumea m-a luat la suturi! Toata lumea.. orice chestie! Intr-o zi normala niste chestii de genul asta nu m-ar fi afectat deloc! Dar toate au fost asa una dupa alta si pe starea asta...", a declarat Carmen Negoiță, în culise.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2021 - 08 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.