Zanni este marele câștigător al emisiunii Survivor România 2021. Tânărul a plecat în Republica Dominicană cu scopul de a se întoarce acasă cu marele premiu și de a-și cumpăra propriul său apartament. Unii nu au avut încredere în spusele sale, dar el le-a demonstrat că este un om de cuvânt și este extrem de fericit că i s-a îndeplinit cel mai mare vis pe care l-a avut vreodată.

Artistul a câștigat din cadrul emisiunii de la Kanal D suma de 30.000, bani suficienți pentru a-și îndeplini toate dorințele. Cei care l-au susținut încă de la începutul carierei sale, dar și cei care l-au votat în timp ce se afla în competiție se bucură din suflet pentru reușita lui. Mai mult de atât, el a reușit să impresioneze până la lacrimi pe urmăritorii ei de pe Instagram.

Zanni a adoptat două pisicuțe

Zannidache a făcut un gest superb, imediat după ce s-a mutat în apartament. Prietenul lui Alex Velea a adoptat două pisicuțe, pe care le-a ținut timp de câteva zile în baie, până s-au acomadat cu noua lor casă. Acum, animăluțele sunt nedespărțite de stăpânuul lor și au stat chiar și la poze. Fanii lui nu s-au putut abține să nu îi lase acestuia, poate, cele mai frumoase comentarii pe care le-a primit în ultima vreme.

„Indiferent de ce va urma , sa nu ii părăsești ! Bravo pentru ce și făcut cu ele !”, „ BAI DECI MOR SUNTEȚI PREA DRĂGUȚI TOȚI 3😭, „Mă topesc efectiv!!!!”, „Ce bine îți stă cu ele,dragele de ele sunt niște scumpe ♥️❤️❤️Va pup pe toți trei ❤️”, „Awwwww🥺🥺🥺🥺🥺 prea drăguț!!!!!!!❤️❤️”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.