Antonia este fericita mamă a trei copii. Frumoasa artistă are doi băieți cu Alex Velea, Dominic și Akim, dar și o fată din prima căsătorie, Maya. Cea mai durere pe care cântăreța o are este faptul că fiica sa nu poate crește alături de ei, în România, ci etse nevoită să stea în Italia la tatăl ei.

Chiar dacă se văd rar, Antonia încearcă să fie o mamă de nota zece pentru micuța ei și vrea să fie prezentă în toate evenimentele importante din viața ei, deși se află la sute de kilometri depărtare de ea. Gândul că ar putea greși în ceea ce o privește pe Maya o face să se confrunte din ce în ce mai des cu anxietatea. Este foarte greu să fie mamă, mai ales că nu îi are pe toți lângă ea.

Antonia se confruntă cu anxietatea

”Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite…. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine, iar anxietatea preia controlul”, a scris Antonia pe Instagram.

Viitoarea soție a lui Alex Velea simte că uneori Maya are nevoie de ajutorul ei, iar gândul că este o distanță destul de mare între ele o distruge. Speră să poată recupera vreodată toate momentele pe care le-a pierdut. De când a reușit să divorțeze de fostul ei soț, au stabilit ca ea să vină și în România, doar că pandemia de coronavirus stă în calea lor.

”E greu să știu că Maya nu se simte bine și nu îi sunt alături. E greu să nu fim de Crăciun sau alte sărbători importante împreună, să nu facem teme împreună, vacanțe. Sunt multe momente dificile și sper să putem recupera de acum încolo. Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale. Nu am lipsit de la nicio aniversare din viața ei, mai puțin de la cea de anul trecut, unde nu am putut ajunge din cauza unor complicații impuse de pandemie, și a fost unul dintre momentele extrem de grele, în care am suferit enorm. De regulă, își face ziua de naștere în Italia, așa că și anul acesta voi fi acolo alături de ea”, a declarat iubita lui Velea pentru viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.