Deși Ana Baniciu a amai avut relații până la această vârstă, Edy Kovacs este bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult și singurul alături de care vrea să își întemeieze o familie. Într-un interviu pe care frumoasa artistă l-a acordat recent, a dat câteva detalii din intimitate și le-a spus tuturor cum a decurs prima întâlnire dintre partenerul ei de viață și părinții ei.

Ana Baniciu și Edy Kovacs nu sunt împreună de foarte mult timp, dar a fost suficient să realizeze cât de mult se iubesc. Îndrăgostiții s-au cunoscut la începutul pandemiei, iar de atunci sunt de nedespărțit. Artista îl consideră bărbatul perfect, iar drept dovadă el este și singurul pe care l-a prezentata familie sale.

Edy Kovacs, primul bărbat dus de Ana Baniciu acasă

Artista a recunoscut că a avut mari emoții, când le-a făcut cunoștință celor care i-au dat viață cu iubitul ei. Din fericire, totul a decurs ca la carte. După cum a spus chiar Ana Baniciu, a fost foarte frumos, s-au înțeles foarte bine, deși la început momentul a fost tensionat, cel puțin din punctul ei de vedere.

„Am avut emoții la capitolul ăsta pentru că eu nu am mai dus niciun bărbat acasă până la Edy. Evident că am mai avut relații, dar mi s-a părut că nu atât de serioase .... mamele sunt mai dezamăgite decât tine dacă nu iese bine treaba. (...) A venit Edy, a fost foarte frumos, s-au înțeles foarte bine. A fost un pic tensionat momentul, la început, pentru mine cel puțin, pentru că voiam să le văd fețele”, a declarat Ana Baniciu, pentru antenastars.ro.

Ana Baniciu se înțelege și ea bine cu mama lui Edy, despre care are o părere foarte bună. Se văd ori de câte ori au ocazia și petrec timp de calitate împreună făcând tot felul de activități. Totul a venit natural în ceea ce o privește și a reușit să discute deschis cu viitoarea soacră, încă de la început.

„Am o relație foarte bună cu mama lui. Ne vedem de câte ori avem ocazia, ne simțim bine împreună, râdem, gătim, facem de toate. Am discutat deschis cu ei din prima secundă când ne-am întâlnit. A fost natural”, a mai povestit vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.