Delia se abține, în mare parte, când vine vorba de comentariile primite din partea haterilor, dar are momente în care chiar și ea simte că i s-a umplut paharul și răbufnește. În ultimul timp, petrece tot mai mult timp pe TikTok, platforma pe care a adunat mii de urmăritori și unde reușește de fiecare dată să surprindă cu filmările sale.

Deși are milioane de fani, Delia are și foarte, foarte mulți oameni care nu o la inimă deloc și care nu ezită să o critice la orice pas. Blondina este conștientă că nu poate mulțumi pe toată lumea, de aceea se și abține de la comentarii, în cele mai multe cazuri. Cu toate acestea, un internaut care i-a dat un comentariu urât pe contul ei oficial de TikTok a reușit să o enerveze la culme, moment în care soția lui Răzvan Munteanu a decis să îi răspundă prin intermediul unui videoclip.

Delia a luat foc

”Ce vrei, Delia, asta e viața… ai 50 de ani de acum, vrei să mai fii femeie serioasă. Las-o așa… oricum ai 5 ani”, sunt cuvintele dure venite din partea unui internaut.

Ei bine, o persoană oarecare i-a sugerat acesteia că este mult prea imatură, având în vedere vârsta pe care o are. Delia nu a înțeles prea bine ce vrea să spună autorul și nici care este problema lui. Mai mult de atât, vedeta l-a întrebat ce anume îl deranjează, de fapt, că nu murit sau că nu este în baston deja, la cei 50 de ani pe care el a spus că îi are. Filmarea a fost făcută sub formă de glumă, dar este clar că Delia se enervase la culme.

”Care e logica acestei propoziții? Dar ce-a vrut să zică autorul, adică ce te necăjește, ce ar trebui să înțelegem din asta? Care ți-e problema, omule? Ce te doare? Ce te necăjește pe tine? Că n-am murit, că nu sunt în baston, că nu am basma, adică ce-ar trebui, la cei 50 de ani ai mei?”, a venit imediat replica Deliei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.