Victor Slav o înlocuiește pe Ilinca Vandici în cadrul emisiunii Bravo, ai stil, din data de 14 octombrie. De când a apărut pentru prima dată în platou, cele mai multe dintre fete au o altă energie, după cum au remarcat și cei de acasă. Concurentele nu încearcă doar să îi impresioneze pe cei trei jurați, ci și pe fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Unul dintre momentele care le-au atras atenția atât celor aflați în platou, cât și celor care de acasă a fost cel al Otnielei Sandu. Blondina a purtat o ținută la care nimeni nu se aștepta și a reușit să adune multe cuvinte de laudă din partea juraților, fiind foarte clar pentru toată lumea că a început să lucreze cu un stilist care își dă interesul și care știe ce i se potrivește.

Otniela a reușit să atragă atenția

Cu toate acestea, nu doar ținuta ei a ieșit în evidență, ci și atitudinea sa față de nou prezentator al emisiunii de la Kanal D, Victor Slav. La un moment dat, concurenta îi făcea ochi dulci bărbatului, iar Maurice Munteanu a observat imediat și a taxat-o spunându-i că se dă la prezentator în fața țării. Toată lumea s-a amuzat copios pe seama spuselor sale, iar fostul Biancăi Drăgușanu a rămas mut în fața cuvintelor respectice.

Retail jobs

"Lasă-l, dragă, pe Victor că ești femeie măritată, cu regizorul ăla ce faci? Te dai la prezentator în fața țării! Vezi, perversitatea potențialelor nurori.", sunt replicile lui Maurice Munteanu, în dialogul purtat cu Otniela, în cadrul ediției de seara trecută.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2021 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.