Despre Bogdan de la Ploiești și despre Theo Rose s-a scris multă vreme că ar forma un cuplu, iar spiritele s-au încins și mai tare după ce artistul i-a dăruit bunei sale prietene un buchet imens de trandafir. Mai în glumă, mai în serios, el i-a spus că o iubește, iar atunci fanilor le-a fost clar - le stă tare bine împreună.

Bogdan de la Ploiești a acceptat cu mare drag învitația lui Cătălin Măruță de a face parte din rubrica lui cu sosurile iuți, iar întrebările legate de Theo Rose nu au lipsit nici ele. Sincer din fire, manelistul a dat cărțile pe față, iar după ce soțul Andrei l-a provocat să spună trei defecte pe care le are Theo Rose, el a făcut-o mincinoasă și a explicat și de ce crede acest lucru despre ea.

Theo Rose, făcută mincinoasă de către Bogdan DLP

Îndrăgitul artist a refuzat să răspundă la multe dintre întrebările pe care Cătălin Măruță i le-a adresat, dar nu s-a pus problema de una ca asta, când a venit vorba de colega lui de scenă. Bogdan crede că frumoasa artistă are intenți bune, dar că de cele mai multe ori este exigentă și orgolioasă. Mai mult de atât, se pare că iubita nepotului lui Nea' Mărin l-ar fi mințit cândva pe artist în legătură cu o piesă, motiv pentru care a făcut-o și mincionoasă. La final, a ținut să precizeze că s-a chinuit să îi găsească defecte, pentru că nu are.

"Orgolioasă, exigentă...pentru mine e prea rău...poate scopul ei este unul bun, dar...și mincinoasă. Am spus că e mincinoasă, că m-a mințit o singură dată. O chestie simplă, la studio, cu o piesă. N-aveam ce să fac, că nu-i găsesc defecte. Chiar mă chinuiam să îi găsesc 3 defecte și nu îi găsesc. Ce-i al ei, e al ei.", a declarat Bogdan de la Ploiești, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2021 - 08 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.