Toată lumea mondenă știe că Victor Slav și Bianca Drăgușanu au format un cuplu, în urmă cu mai mulți ani de zile. Deși relația lor nu a fost una de durată și nici nu s-a terminat prea bine, din povestea lor de iubire a luat naștere Sofia. După câte a mărturisit diva, în urmă cu aproximativ o săptămână, nu și-a dorit un copil, nu se vedea mamă, dar s-a întâmplat și nu a mai dat înapoi.

Este cel mai frumos lucru care li s-ar fi putut întâmpla amândurora. Chiar dacă nu mai sunt împreună, ambii se ocupă de creșterea micuței și o iubesc în egală măsură. Recent, noul prezentator de la Bravo, ai stil a vorbit despre relația pe care el o are cu fiica sa și a Biancăi Drăgușanu. Acesta a ținut să precizeze, în cadrul unui interviu, că îi spune foarte des micuței sale că o iubește, iar când primește aceste cuvinte înapoi, pur și simplu i se topește inima.

Sofia este foarte apropiată de tatăl ei

„Da, ii spun foarte des ca o iubesc si ea e mai zgarcita, dar se intampla si atunci mi se topeste inima cand imi spune. Imi place ca nu mi spune atunci cand ma astept eu, dar are niste momente cand nu te astepti. Stau si fac total altceva si vine si imi ia mana si o pupa si ma emotionez, ma topesc. Zice: „Te iubesc, tati”. Este foarte...nu pot sa explic in cuvinte. Sunt niste momente pe care n-ai cum sa le uiti”, a spus Victor Slav, penru wowbiz.ro.

Deși are doar 5 ani, mama ei a spus despre ea că este un copil puternic, independent și care știe ce vrea, iar tatăl ei a confirmat spusele acestea. Mai mult de atât, copila decide singură cum vrea să se îmbrace, în cazul în care nu îi plac alegerile pe care Victor Slav le-a făcut pentru ea.

„Slava domnului, nu este foarte pretentioasa, dar are momentele ei, mai ales dimineata si cand trebuie sa ne imbracam sa mergem la gradinita, fix atunci se pomeneste ca nu-i place. Sau zice ca asta e o tinuta de baiat, dar vrea sa scoata in evidenta ca nu-i place si s-o schimb”, a mai mărturisit prezentatorul de la Bravo, ai stil.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2021 - 08 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.