Următoarea etapă a emisiunii Asia Express se anunță a fi una foarte, foarte tensionată. Concurenții vor fi informați încă de la început că una dintre echipe va pleca sigur, la finalul drumului. Irina Fodor le arată acestora că diamantul este roșu, iar ei nu au de ales și trebuie să lupte cu toate forțele pentru a nu ajunge ultimii și, de asemenea, pentru a nu fi eliminați. 

Fiecare echipă își dorește să meargă mai departe, iar pe măsură ce etapele trec, rămân cele mai puternice dintre ele. Săptămâna viitoare va fi una de foc pentru concurenții care vor fi supuși unor probe din ce în ce mai grele, pe Drumul Împăraților. A cincea etapă este și ultima din Turcia, următoarea destinație fiind Georgia, locul în care fiecare dintre ei își dorește să ajungă.

Asia Express continuă!

”Să vezi o piatră roșie de la începutul etapei nu este un lucru plăcut. Piatra roșie pune mult mai multă presiune pe noi. Știm garantat că cineva va pleca”, spune Maria Speranța, în teaser-ul urcat pe YouTube.

Una dintre probele care le va va pune la încercare toate limitele este cea în care concurenții trebuie să spele patru capete de oi, iar mai apoi să le livreze într-un restaurant. După ce îndeplinesc această sarcină, ei trebuie să mănânce o delicatesă locală care se numește Kelle Kebab, cap de oaie gătit. Nu va fi deloc ușor pentru ei, iar Lidia Bube ca izbucni în plâns la un moment dat.

”M-a bufnit plânsul. Era un plâns de groază, nu m-am putut uita. Eu nu pot să fac față la așa ceva! Am avut un blocaj psihic”, mărturisește Lidia Buble.

”Când ne-au zis că trebuie mâncați și ochii ne-au terminat. Strategia mea a fost să îmi anulez câte simțuri pot. Să nu aud, să nu văd, să nu miros nimic. A fost cel mai scârbos lucru pe care l-am făcut. Și sper să rămână ultimul”, spune și Mihai Petre.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.