Vlăduța Lupău a reușit să își pună toți fanii de pe Instagram pe gânduri, după ce a început să le vorbească despre starea sa de sănătate care nu este tocmai una bună. Nu mai este deloc de glumă, așa că soția lui Adrian Rus a decis să meargă la Paris, pentru a se trata așa cum se cuvine.

De câteva zile bune, îndrăgita cântăreață are o tuse care nu îi mai dă pace. Inițial, vedeta a crezut că este vorba despre COVID-19. S-a testat, pentru a fi sigură că este în afara oricărui pericol, iar testul i-a ieșit negativ. Nu ar fi fost pentru prima dată când Vlăduța Lupău s-ar fi îmbolnăvit, doar că de această dată a avut mai mult noroc.

Vlăduța Lupău, pe mâna medicului

Având în vedere că nu este vorba despre coronavirus, artista nu are idee cu ce se confruntă, iar în țara noastră niciun medic nu a știut să o lămurească. Sănătatea este pe primul loc, așa că Vlăduța Lupău va merge săptămâna viitoare la Paris, pentru a rezolva probleme pe care o are, mai ales că a găsit deja un doctor renumit. Speră să găsească el cauza și, de asemenea să îi recomande un tratament.

”Am zis că săptămâna viitoare merg la Paris, merg pentru a rezolva, sper, o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac. Am găsit un doctor foarte, foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că, luni o să merg la el și sper să găsesc o cauză, să-mi dea un medicament și să mă fac un om normal’. Asta este cea mai mare problemă a mea! Efectiv nu știu ce să mai fac. Le-am încercat pe toate", a declarat Vlăduța Lupău. pe Story.

Cei mai mai mulți dintre admiratorii ei au crezut, când au auzit că merge la un medic în Paris, că își va face vreo intervenție estetică. Ea nu s-a ascuns niciodată, când a venit vorba despre modificările pe care și le-a făcut la nivelul feței, fiind o femeie asumată, ba chiar s-a și pozat în cabinetul doctorului care s-a ocupat de ea.

”Am venit la doamna doctor pentru că vedeți ridurile astea cu care eu m-am obișnuit să nu mai fie, o să dispară cu ajutorul botoxului, o să fie foarte natural, iar pielea va fi întinsă ca la 15 ani”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram, acum ceva timp.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.